LR106326 LR164821 LR108260 LR036574 LR162042 Задните накладки са подходящи за Land Rover Executive Sport, Discovery 5 Defender

  • 281.77лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип елемент: Ръчни спирачки
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k463572

1.Физически данни

можем да приемем, на едро, дребно, дългосрочен партньор (land rover jaguar/porsche, audi, bentley, maserati)

2. Срок на доставка

(1) Ние ще изпратим на вашия продукт (и) в рамките на 2 работни дни. (с изключение на почивните дни и официалните празници в Китай) (2) изпращаме в САЩ, 12-28 работни дни. (3) Други страни, 18-35 работни дни.Процесът на: Продавачът → Email → Митническо (износ) → летище → Самолет → Местната митническо → Местната поща → Купувача (ако имате нужда от експресна доставка, моля свържете се с нас предварително, преди плащане) Ние правим всичко възможно, за да осигури най-икономична и надеждна доставка, но понякога международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги.Ако не сте получили своята пратката навреме, моля, свържете се с нас за допълнителна помощ.Ние сме отговорни за щети или загуби, възникнали в процеса на доставка.

3. Връщане и следпродажбено обслужване

Заявка за връщане или подмяна на разположение само в рамките на една седмица след получаване на пратката и връщане на стоката в същото състояние, в което е получен.Дефектная ситуацията трябва да бъде забелязана в рамките на 30 дни след доставката.Купувачът поема разходите за обратна доставка.

Добави мнение

Вашият рейтинг: