6-1 / 2-Инчов околовръстен трион, 165 мм, HSS Дырорез, биметаллическое тренировка с шестигранным опашка за рязане на меки метали, желязо, (син)

  • 61.55лв.
  • 99.26лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k466358

[Ефективна рязане] Това сверхмощное биметаллическое лентово нож и уникална конфигурация на чакъла sharp HSS в комбинация с не изисква чакъла чиста кант осигурява бързо премахване на режещ материал на диска за рязане с дупка 6-1/2 инча.

[ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО] Нашата околовръстен трион с диаметър 6-1 / 2 инча, изработена от висококачествена въглеродна стомана M42 HSS и биметалла, точността концентричност удължаване живота на нашата околовръстен трион, а зъбни кантиране, ще бъде равен.

[ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Не изисква свързване дизайн с чисти ръбове позволява биметаллическому кольцевому пильному платнище да изпълнява ряз плавно и бързо, а пружина на сверле е добре, защото тя автоматично се измества на диск от триони веднага след завършването на дупки.

[Многофункционалност] Тези дырорезы са идеални за работа, които изискват висока производителност и точност.Идеален за рязане на меки метали, желязо, алуминий, дърво, гипсокартон, тръби, пластмаса, древесноволокнистых плочи.

размер: 165 мм

Материал: быстрорежущая стомана

цвят: син

Съдържание на опаковката:

1 х Биметаллическое тренировка за дупки

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: