4шт 14 мм и 16 мм Завъртане Комплект Подложки за свещи, 3/8-инчов диск, 12-точков Тонкостенная Магнитна запалителната Свещ

  • 69.79лв.
  • 129.24лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ФГХГФ

Инв.: k4673

Къса и дълга дръжка контакти свещи могат да отговарят на вашите нужди в различни случаи.

[Трайно качество]: Нашият 12-точка 3/8-инчови гнезда за устройства, произведени от висококачествена хромованадиевой стомана, хромирани елементи повърхност осигурява дълъг срок на експлоатация и защита от ръжда и корозия.Повърхността на изделия с ясно маркирани размер, която лесно се смесват.

[Завъртане на 360 градуса]: Нашите инструменти, корона които може да се завърта на 360 градуса, осигуряват максимална гъвкавост, по-лесен достъп до моторному отсеку, теглене и инсталиране на свещите.

[Магнитна конструкция]: Силна магнитна вътрешната част на гнездото поддържа и предпазва свещта, за да се улесни инсталирането, като се гарантира, че с течение на времето щепсела трудно ще загуби.

[Съвместимост с Muti]: Нашите 14 мм и 16 мм конектори за свещи съвместимо с двигатели на BMW и Nissan и различни мини-коли, като R55, R56, R57 и R60.

Цвят: сребрист

Материал: стомана

Съдържание на опаковката:

1 x гнездо свещи дължина 14 мм, 12 инча

1 х 14 мм 3,8 инча дължина гнездо свещи

1 гнездо свещи с дължина 16 mm 12 инча

1 х 16 мм 3,8 инча дължина гнездо свещи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: