2-100AH Напълно Автоматични зарядни устройства за акумулаторни батерии 12V 6A Автомобили Мотоциклети Батерия Цифров LCD дисплей Импулсни Ремонт на Зарядни Устройства Влажна, Суха Оловно-Киселинната

  • 42.54лв.
  • 46.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • зарядно устройство за бокс мода, зарядно за кола imars, зарядно устройство за батерията, 16350, зарядно за acer aspair, зарядно за кола atenza, зарядно nikon mh 18a, диагностика на зарядното устройство на батерията, акумулатор awanfi, зарядно за кола msvii, зарядно за кола пако
  • Държава/Регион на производство: CN
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k467845

(Адаптер европейски стандарт по подразбиране и изпращане на адаптера в съответствие с вашата страна)

Мерки за безопасност :

1. Забранява се зарежда с литиеви батерии!Категорично е забранено да се зарежда използваните батерии не са оловно-киселите батерии или батерии, без напрежение!Забранява се зарежда неперезаряжаемые батерии!По време на зареждане забранява използването на открит огън!В правилника за високо напрежение, и разглобяват без разрешение е категорично забранено!

2. При зареждане на превозното средство или оборудване, моля, извадете батерията и я поставете на безопасно място, където няма запалими и експлозивни материали, за таксуване, в противен случай ще се случи нещастен случай и вие сте за това е отговорност!

3. Пазете се от дъжд, когато продуктът се използва на открито, както и за зареждане трябва да се поддържа добра вентилация.Категорично е забранено да се зарежда в колата или в него, пазете се от пламък и искри, за да се избегне пожар.

4. Време за зареждане надвишава 12 часа, храната трябва да бъде изключена, но продължително зареждане строго забранено!

5. Ако кабелът е повреден, избягване на опасност той трябва да бъде заменен от производителя или от специалист и не бива да се разглобява частни начин!

6. При свързване или го изключвате батерията от зарядното устройство, първо изключете захранването.

Характеристики :

● Зареждайте оловно-киселинни акумулатори от 12 В (12V2-100AH). (Зареждане на литиеви батерии забранени).

● За стари оловно-киселинни батерии, които дълго време са били без работа и не могат да бъдат заредени, можете да изберете режим на ремонт, за да се опита да активирате и да ги поправи.

● Четири режим, режим на зареждане може да се избере в зависимост от различните видове батерии.

● Режим на превключване в едно докосване, led екран с висока разделителна способност показва напрежението на зареждане, ток и температура.

● Автоматично определяне на температурата на околната среда

Зимни и летни режими управляват съответното напрежение в съответствие с температурата на околната среда за откриване, 0-10 ℃, > 28 ℃.

● Алармена система за защита от обратно свързване

Устройството разполага с охранителна система за защита от обратно свързване.Когато положителните и отрицателните клеми захващане тип "крокодил" на изходния края се разменят.На екрана на дисплея и звуков сигнал дават сигнал за тревога.

● Защита от прегряване

Устройството автоматично разпознава, когато температурата зарядно устройство се увеличава с повече от 40 градуса по време на зареждане, кабел за зареждане ток автоматично се настройва на съответния ток за зареждане.Той автоматично ще се изключи автоматично изход, когато температурата се повиши до 60 градуса, и ще покаже, че ЧАША престава да се включи.

● Мултиплен защита

Този продукт има защита от късо съединение защита от претоварване работен ток, защита от пренапрежения, защита от ниско напрежение, защита от прегряване, противопожарна защита, защита от обратно свързване и много защити, така че можете да го използвате по-спокойни.

Добави мнение

Вашият рейтинг: