Sasha Smart Zigbee който има Радиатор TRV Програмируем Термостатичен Вентил Приложението за Отдалечен температурен Регулатор

  • 72.71лв.
  • 102.41лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Регулатор на температурата, радиатор клапан термостат aqara, до разширяване клапани, ZigBee 3.0, вентил
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k4766

1. Умен термостат с радиатора на Hristo ZigBee: Нов мини-дизайн с прост и интуитивен LCD дисплей и led дисплей в корпус, термостат радиатора е оборудван с LCD дигитален дисплей и две секции батерии тип AA, които са със специален клапан, който се използва заедно с радиатора за отопление.Изкуствено инсталиране на температурата в помещението, в основно се използва в системата за подгряване на пода, за контрол на отваряне и затваряне на тръби на Разположение настройка 2MQTT.

2. Необходим е безжичен хъб портал на Hristo ZigBee: Необходим е безжичен хъб ZigBee, който се свързва с valve до много други интелектуални продукти, ZigBee и осигурява пълна свързаност на устройства на вашия умен дом.Просто въведете вашия портал в приложението, след това добавете автомобил с радиатора на шлюз в приложението.

3. Програмируем график за избор на седмично програмиране: поддържа ръчна настройка 5+2,6+1 и 7 дни в седмицата с 6 периоди за избор, осигуряващи максимално удобство за различни ситуации и коригиране на индивидуален график за вашата начална температура.На разположение празничен режим, автоматичен режим, режим повишаване.Изберете режим на работния ден и ден почивка, за да съответства на собственото си разбиране.

4. Гласово и дистанционно управление wi-fi врата на Hristo ZigBee: поддържа дистанционно управление на прилагането чрез смартфон, както и гласов контрол, говорител чрез Alexa и Google Assistant след успешното свързване на клапа за приложението на Sasha / Smart Life въз основа на един безжичен шлюз на Hristo ZigBee.

5. Откриване на отворен прозорец: когато температурата в помещението внезапно ще падне до прага, клапан се затваря за 15 минути.След това, ако в стаята temp.is все още е по-ниска от температурата.На прага, той ще запази този режим.Освен това е лесен за разчитане цифров дисплей с индикация на температурата по Целзий.

Захранване: 2 алкални батерии тип АА 1,5 (не са включени в комплекта)

Работна температура: -10 ~ 40 ° C

Допускане на постоянна температура: ± 0.7 ℃

Диапазон на температура: 5 ~ 30 °C

Размер на конец: M30x 1,5 мм

Размер: 55,3 x 54 x 98,3 мм

Размер на LCD дисплея: 34,4 x 19,55 мм

Дисплей: LCD с led

Номер на модел: TV01

Честота: 2.4 Ghz

RF: Zigbee 3.0

Степен на защита: IP20

Връзка към приложението: Smart Life /Sasha Smart

цвят: Както е показано на фигура

Материал: Пластмаса + Метал

Съдържание на опаковката:

1 х Термостат радиатора

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: