Ръчна Дюза За душ с Високо Налягане, 3 Щадящи Режим с Ключ Пауза за Включване/ИЗКЛЮЧВАНЕ на захранването, Регулируем Спестяване на вода, Луксозна Спа баня

  • 19.26лв.
  • 28.32лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • голяма баня с душ кабина, пълна, двупосочен октопод голямо, метален въздух високо налягане, бележник за душ, накрайник за душ под налягане, добавете ръчна дюза за душ, накрайник за душ кръгла ръчно, висока температура с двоен дисплей, регулируем накрайник за душ с една кука, накрайник за душ rwgen
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма

Инв.: k4811

Ръчна Дюза За душ с Високо Налягане, 3 Щадящи Режим с Ключ Пауза за Включване/ИЗКЛЮЧВАНЕ на захранването, Регулируем Спестяване на вода, Луксозна Спа баня

Описание:

Мощна распылительная дюза за душата представлява 3-защитен способи за душ, който се намира под налягане и може да се върти на 360°.Го дюза за душата предоставя на 200% по-голямо налягане на водата, премахване на болката, стреса и умствената умора при намаляване на разхода на вода от 35%.

Гуманизированный дизайн, удобен и бърз.Един ключ спира водата след отваряне и ползване.

Той също може да се превърне в маркуч за почистване на баня, създавайки едно и също налягане, необходимо за отстраняване на петна и замърсявания от вашата баня.

свободно регулируема завъртане на главата на 360 ° ви дава възможност да регулирате дюза за душата, което позволява на вас и вашето семейство да се насладите на отпускащ душ.

Няма нужда да се обажда на вик. Накрайник за душ с високо налягане 3 в 1 за лесно свързване без инструменти.Той е съвместим с всички стандартни в САЩ маркучи за душ и аксесоари за душата.

Благодарение на функцията за спиране не е необходимо затваряне на клапа в средата за регулиране на температурата на водата, което улеснява приемането на душата, особено за възрастни, инвалиди, деца, бебета, ученици, домашни любимци, които могат да се използват като душ дюзи на колела.

Иновативната регулируема подвижна конструкция.Просто завъртете бутона за режим и бутона за средна лента в обратна посока, да се върти, за да се отвори.

Плътна конструкция с малки отвори осигурява силен налягане на водата, като същевременно се запази мекота и деликатност, което дава възможност за спестяване на вода до 30% при увеличаване на скоростта на подаване на вода с 200% в сравнение с обикновена дюза за душата при ниско налягане на водата.

3 Режима на душата:

1. Импулсен режим – Силна и мощна вода.

2. Режим на сърфиране – пълна с вода, голяма вода, режим мека вода средната лента, отворете порите на кожата и махнете отметката от умора лице.

3. Режим на дъжд – голяма площ на балотаж, деликатен поток на водата, меки и удобни, което допринася за приятен сън.

Всеки режим ви дава специални чувства от душата.Водата е плитко и гладко, което позволява на вас и вашето семейство да се насладите на отпускащ душ.

Спецификация:

Материал: ABS

Размер: 16x8 см

Пратката включва:

1x Накрайник за душ

Добави мнение

Вашият рейтинг: