Опаковка Помпа за Сос със Стъклена Бутилка Фланец с Кухненски Опаковка Подправки за Мед, Кетчуп, Горчица, Майонеза

  • 27.23лв.
  • 42.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • китайски кетчуп, медът стъклени кукли, меден пирон стъкло, стъклена ваза за мед, алтернатива кетчупу, кетчуп аминно, мъниста от меден стъкло, martian кетчуп, соломинка от меден стъкло, кетчуп 4шт
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип инструменти за билки и Подправки: Шейкър за подправки и Чушки

Инв.: k486468

Опаковка помпа за сос със стъклена бутилка Фланец с кухненски опаковка подправки за мед, кетчуп, горчица, майонеза НЕ ТЕЧЕ и ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - Стъклена бутилка-опаковка помпа за сос изработен от прозрачно стъкло и е устойчив на високи температури.Накрайник от неръждаема стомана и капак от хранително-пластмаса са здрави и надеждни, повече не се случва при ежедневна употреба, поддържат плота чисти и спретнати.Стъклен материал на бутилката, за по-лесно почистване.

ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ с гориво - опаковка за соса с широко гърло от стъклени бутилки по-лесно да се запълни.По-дълги корона помпа с извита конструкция на дюзата позволява точно да се контролира количеството сос, просто контролирайте налягането на палеца, за да отговарят на различен обем на сос, който сте поискали.Дълга тръба може да се отреже на подходяща по размер, тя да съответства на вашите нужди в ежедневието.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Помпа опаковка за стъклени бутилки за соса може да се използва за сос, сироп, мед, кетчуп, горчица, салата от маруля, остри сосове, карамел и кафе на сироп, зехтин и т.н., Неща от хранително-високо качество borosilicate стъкло и о-пръстен на вратата бутилки може да попречи на окисляване на сос, да се запази свежестта.

ЛЕСЕН за СЪХРАНЕНИЕ - стъклена бутилка за соса, по-добре се поставя на вратата на хладилника и кабинет, отколкото големи бутилки, запазва свеж сос и елиминира претрупването на масата.Прозрачна стъклена бутилка с мащаба, по-точно да контролира, дневната доза. може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.

Опаковка сироп със стъклена бутилка с обем 300 мл.

цвят: Прозрачно черен

материал: стъкло

размер: 23x6 см

Съдържание на опаковката:

1 * Опаковка сос

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: