Зимно Топло За Зимните Дрехи Преносим Водоустойчив Сгъваем Ястия С Контролирана Температура Нагревателен Топло Инструмент

  • 8.17лв.
  • 16.33лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Памук
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k490062

USB Топло Заредена Топла Паста Подложки Облекло Водоустойчив Безопасна Преносими Електрически Регулируеми Топло Топло За Жилетка Яке

Водещи елементи:

1. Бързо загряване: използвайте адаптер на захранване 5 В 2 А, да топло може да се постигне желания ефект.

2. Лесна употреба: USB-конектор, топло е лесен за използване, се сгъва и водоустойчив, равномерно загряване и намалява.

3. Добър изолационен ефект: Composite влакна има добър изолационен ефект; мат лек, лесен за носене, той е подходящ за къмпинг, на открито или на други видове дейности през зимата.

4. Моля, обърнете внимание: бебета, хора с увреждания и хора, не чувствителни към висока температура, нямате право да използвате този продукт.

5、 Подходящ за: Топло е подходящ за дрехи, жилетки, бельо и т.н..

Спецификация:

Вход: 5V 7A

Мощност: 8,5 W

Дебелина: 0,5 мм

Размер: около 10 * 20 см/3,94*7,87 инча

Област на приложение: отопление на яката и на гърба

Максимална температура: до 65 ° C

Опаковъчен лист:

Топло * 1 комплект

Бележки:

1. Тази нагревательная тъкан трябва да бъде свързана към основния интерфейс на USB на компютър, адаптер за захранване 5V2A или блок захранване 5V 2A за отопление за постигане на желания ефект.Ако излизане 5V2A не е направено, той ще се появи при използване на файлове с висока температура.индикатор превключвател за контрол на температурата е изключен или е ефект на загряване не е очевиден.

2. Моля, използвайте дебела памучна кърпа, например кърпа, за да приключи отоплителен лист нагоре и надолу преди да се използва.Това се прави, за да се предотврати бързото отвеждане на избиране на топлина, и не може да се тества на масата.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Посочения захранващ адаптер 5V 2A】 като електрически уреди за облекло се използва специален захранващ адаптер 5V2A, така че отоплението може да се постигне перфектния ефект и да ви се даде усещане за топлина през зимата.

2. 【Моющийся дизайн】 Тъй като облицовка с подгряване за дрехи използват USB зареждане, се е водоустойчив, се нагряват равномерно и все по-условно, на тях е много удобно да се ползват.Това е първи избор за запазване на топлината през зимата.

3. 【Портативен за носене】 Като под дрехите топло изработени от композитни влакна с изолационен ефект, лесен, удобен в переноске и са много подходящи за бивакуване на открито или на други видове дейности през зимата.

4. 【Надежден материал】 Зимни възглавница с отопляем - много добър момент - това е използването на висококачествени материи, меки и устойчиви на триенето, трайни и устойчиви на разкъсване, които могат да се използват в продължение на няколко дни, за да ви помогне да спестите много пари.

5. 【Широко приложение】 Топло за дрехи широко се използва, е подходящ за дрехи, жилетки, бельо и друго отопление топлина, за момичета, а също и по време на менструация, за да стопли стомаха.

Добави мнение

Вашият рейтинг: