Топлоустойчива Мини кухненски ръкавици за Фурна, Удобни Ръкавици на Силиконовата Памучна Подплата с Извънбордов Шнурком, Инструменти за Печене за Домашна Кухня

  • 16.05лв.
  • 28.67лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Използването на: фурна
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Силикон, Силикон, Памук

Инв.: k491966

Описание:

Характеристики:

Мини силиконови ръкавици с един пръст: Благодарение на дебелото черво и дълбока издатини върху дланта си, нашите ръкавици предпазват ръцете си от изгаряне и падане на съдове/ прибори.

Качествени материали: силни, топлоустойчиви и безопасно за вашите близки.Нашите ръкавици с един пръст, изработени от висококачествен силикон и осигуряват отличен контрол и комфорт без компромис за сръчност.

И за двете ръце: Удобни и мини ръкавици са идеални за използване на дясната или на лявата ръка при боравене с набор от горещи съдове за готвене, тенджери, тигани и много други.

Подходяща за повечето ръце: помага да се държим здраво за тигани, тенджери, топли чинии, чинии и тави.Идеален за готвенето: печене, барбекю, готвене на скара, пикник, фритюрници, камина и още много други.

Удобно съхранение: Идва с извънбордов шнурком, който позволява на окачен ги до фурна за лесно съхранение.Никога не се притеснявайте за това, че вие няма да можете отново да намери своите ръкавици, когато те ще ви трябват.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг дисплея и светлинния ефект.

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Описание:

Материал: силикон, памук

Размер: Както е показано на фигура

Цвят/Стил: Както е показано на фигура

Пакетът включва:

1 х Ръкавици

Добави мнение

Вашият рейтинг: