Домашната Кухня Плодов Десерт Желязната Тава Тава За Съхранение На Рамадан, Празник На Поднос За Хранене Съда За Плодова Торта Сервировочный Тава За Вечеря Чиния За Хранене

  • 12.51лв.
  • 17.86лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Модел: Твърд
  • Търговска марка: моноквипджи
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Метални

Инв.: k493952

Водещи елементи:

1、 Специален дизайн: Този поднос за хранене Ейд Мубарак, специално предназначени за украса на празника ЕЙД Рамадан.Той има уникален външен вид и много декоративни храсти, което може да засили празнична атмосфера.

2. Висококачествен материал: Този поднос за хранене Eid Mubarak е изработен от изключително висококачествен желязо и боядисана със спрей, което го прави екологично чист, лек и многократна употреба.

3. Лесен за почистване: Този тава за хранене Eid Mubarak много удобно за почистване, просто я изплакнете с вода и подсушете без допълнителни грижи.Можете да се насладите на закуска в леглото, вечеря разполагат с телевизор, чаепитием, посиделками със семейството и приятелите си или на други отпускащо занимание.

4、 Широко се използва: Този поднос за хранене Ейд ал-Фитр е с много широк спектър на приложение и са много подходящи за украса на мюсюлманския на ислямския празник Ейд ал-Фитр, Рамадан и други празници.Можете да го използвате в ежедневието си, по-добре да се насладите на вкусна храна.

5. Идеален подарък: Качеството на този поднос за хранене на Ейд ал-Фитр е много добра, можете да го поставите навсякъде в дома си, и той е изключително атмосферно.Можете да го вземете като подарък на близки и приятели, на тях това много ще се хареса.

Описание :

Качеството на нашите мюсюлмани, тави, употребявани за храна на Ейд ал-Фитр е много добро.Можете да използвате тази табела с форма на ключалка за закуска, вечеря, чаени партита, събирания с близки и приятели или на други дейности по време на Ейд ал-Фитр.

Спецификация :

Заглавие: Поднос за хранене на празника Рамадан

Материал: Желязо

Размер: S: 23,5*5,2 cm/9,25*2,04 инча, M: 28,5*5,4 см/11,22*2,12 инча, L: 33*5,4 см /12,99*2,12 инча

Тегло: S: 412 грама, M: 506 G, L: 661 г

Процесът на: Выпекание бои

Опаковъчен лист: 1 x комплект табла за хранене на Ейд ал-Фитр или 1 л x поднос за хранене на Ейд ал-Фитр

Добави мнение

Вашият рейтинг: