Скоростна Двустранно Ренде Храни Ренде Кутия За Кухня От Неръждаема Стомана Домакински Овощерезка За Зеленчуци, Сирене, Шоколад

  • 13.67лв.
  • 19.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип инструменти за плодове и Зеленчуци: Рендета
  • Материал на острието: Найлон
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k494340

Описание:

Ренде за сирене идеален за сандвичи, крем сирене или салати.Нека да ви водят здравословен начин на живот и да се подготвят вкусни и привлекателни ястия за възрастни и деца.

Майстор-готвачите, членове на семейството и приятели, които обичат да готвя, ще го харесат.

Спецификация:

Име на продукта: Ренде за сирене

Материал на продукта: ABS + PS

Размер на продукта: около 10*3,5*22 см/3.93*1.37*8.66 В

Опаковъчен лист:

Ренде за сирене *1

Забележка:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Водете здравословен начин на живот】 Ренде за сирене идеален за сандвичи, крем сирене или салати.Нека да ви водят здравословен начин на живот и да се подготвят вкусни и привлекателни ястия за възрастни и деца.

2.【Е проектирана с 2-те страни】Хеликоптер зеленчуци може да се използва за шлифоване на дребни и груби ренде и има 2 страни, че е идеална за производство на сирена, зеленчуци и още много други в различни размери.Пълно задоволяване на ежедневните потребности на вашата кухня.

3. 【Лесно почистване】 Неръждаема стомана, естествено, устойчива на ръжда и корозия, затова почистване на ренде много лесно.Просто махнете отметката от подвижни основа от ABS-пластмаса и измийте ръчно, след това се поставя ренде-кутия в съдомиялна машина по отделно.

4. 【Портативен дизайн】 Кутия за рендета за сирене достатъчно малка, за да се побере в чантата и носи с себе си.Малък и достатъчно лек, за да го държи в ръка, той е идеален за кухня, на къмпинг, за пътуване.

5. 【Идеален подарък】 Кутия за рендета има гладка консистенция и се измива с вода.Това е прекрасен подарък за готвачи в семейството, приятелите и обществото.

Добави мнение

Вашият рейтинг: