Мрежест Екран Метална Заваръчен Тел От Неръждаема Стомана За Ремонт Вентилационен Комплект Армиращ Броня Заварчик Термопластичное Прозорец Авто Лист Каяк

  • 9.83лв.
  • 21.38лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Използването на: ВРАТАТА
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k494750

Описание

Тел изработени от неръждаема стомана, антикорозионна, удобен за използване.Тези мрежа от неръждаема стомана лесно се нарязва на различни форми и размери.Той има широка област на приложение, много подходящ за градината, за защита от птици, автомобилната индустрия, домашно обслужване и занаятчийски проекти и други промишлени приложения.

Характеристики

-Цвят: Сив.

-Материал: неръждаема стомана.

-Размер: около 20,00X15,00X0,10 см/7,86X5,89X0,04 инча.

-Забележка: Съвместим с горещ телбод.

- Е изработен от неръждаема стомана, устойчив и огнеупорни, издръжлив и устойчив, може да осигури продължителна употреба.

- Екран от метална мрежа може да се използва за производство на счупени листове, запълване на дупки и софтуер подкрепление.

- Висока якост, здравина на опън, устойчивост на удар здравина и издръжливост, лесна поддръжка, лесна употреба, срок на годност.

- Екран от метална мрежа са много трайни и устойчиви на корозия.може да се огъне или да се намали в съответствие с формата и размера.

- Тел е подходящ за ремонт на пластмаси, вентилационни мрежи, каминных мрежи, дренажни мрежи, ремонт на автомобилни дупки, пластмасови изделия и т.н.

5 x Заваръчни мрежи

Добави мнение

Вашият рейтинг: