Коледна Ваза Пълнител Набор от Плаващи Бонбони Перли Ваза Декор на Масата Ваза Гарафи Вечерни Декор Ваза Пълнител Мъниста за Коледа

  • 17.73лв.
  • 59.09лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Извинение: Парти, Коледа
  • Електронен: NO
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k495097

Водещи елементи:

1、 [Създаване на коледната атмосфера] Комплект пълнители за коледни вази - това е задължителен елемент за вашата коледна украса, състоящ се от червени и бели перли, бонбони и гел мъниста (свещ и ваза в комплекта не са включени), което ще ви позволи да се създаде силна празничната атмосфера на Коледа.

2、 [Лекота на работа] Декор за пълнене на вази за партита позволява да се избегнат евентуални проблеми при използване, настоявайки, че сте го постави във ваза или чаша с вода, без да се изисква сложно за употреба.

3、 [Превъзходна материал] Украса за пълнене на празничната вази, изработени от висококачествен полипропилен материал, строителство, дава празнична атмосфера с изискана празнична вечеринкам, домашен вечеринкам и зимна вечеринкам, много траен, здрав и издръжлив.

4、 [Широк диапазон на използване] Пълнител за производство на свещи за вази оставя на вас дълбоко впечатление, идеален за декорация на партита, сватби, тържества, годишнини или Деня на свети Валентин, има широка гама от приложения.

5、 [Специален подарък] Пълнител за вази за бонбони създава за вас, прекрасни спомени, идеален подарък за семейството, приятелите или децата, удивляя им за Коледа, Нова година или партита.

Описание и Характеристики:

Този пълнител за коледни вази много красив, подходящ за вази или графинов, той може да създаде романтична атмосфера в стаята си.

1. Изработен от висококачествен полипропилен материал, който е много здрав, издръжлив и дълготраен.

2. С широк спектър от приложения, тя е идеална за декорация на партита, сватби, тържества, годишнини или Ден на свети Валентин.

3. С помощта на червени и бели перли, бонбони и гел мъниста, можете да създадете силна празничната атмосфера на Коледа.

Технически характеристики:

Заглавие: Пълнене На Вази Коледа

Продукт: Коледна ваза, изпълнен с перли

Материал: PP

Тегло: около 300 г

Размер: около 8x3x1 см/3,14x1,18x0,39 инча

Опаковъчен лист:

Вариант 1: 6 шоколадови бонбони, 3 леденца, 15 червени мъниста, 15 червени камъни, 15 бели мъниста и 6000 топки прозрачен воден гел.

или

Вариант 2: 14 бонбони, 6 близалки, 15 червени мъниста, 15 зелени мъниста, 15 бели мъниста, 7000 гелевых камъка с чиста вода (свещ и ваза в комплекта не са включени)

Забележка:

Моля, имайте предвид, че има разлика в цвета на продукта от светлинни ефекти и ъгъл на стрелба.

Размер на продукта има толеранс от-за ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: