Три Антени Радиочестотни Сигнал Скрита Камера Детектор Бутон-Обскура камера Детектор Аудио Грешка GPS-GSM Устройство Тракер Безплатна Доставка

  • 154.40лв.
  • 197.96лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • радар-детектор x166, скрит вход камера за видеонаблюдение, скрит обект ip камери, радар - детектор srt 820, страхотна скрита камера, скрита камера лачетти, метал детектор gtx4080, ролята на радар-детектора, радар-детектор за дома, открит е радар-детектор
  • Цвят: Черно и златно
  • Батерия: 3,7 1500 ма
  • Определяне на динамичния диапазон: > 73 db
  • Работен ток: 60-ма
  • Работно време: 10 - 15 часа
  • За откриване на чувствителност: 0,03 Mw
  • Номер на модела: G618/G619
  • Мобилен: 2G, 3g, 4 Грама на 10 м'
  • безжична камера: 15 m' (предавател
  • Търговска марка: БОНЛОР
  • Честотен обхват: 1 Mhz - 8000 Mhz
  • Откриване На Ярост: 10 м', 2.4 Ghz

Инв.: k496161

Ново записване, Най-модерна технология, Детектор G618/G619 с 3 Антенными Конектори За безжична Честота RF, GSM, Функция за Търсене на Скрита Камера:

1. Детектор G618 / G619, произведен по технология от ново поколение, предназначени основно за откриване на GSM-грешки, GSM-и аудио-грешки, GSM, GPS тракер, мобилен телефон, безжична честота шпионски камери, безжични устройства за измама честота и т.н.

2. Функция могат да отговарят на военни / полицейски доклад надзор.Той може да открие източник на електрически ток, така че ще защитава вас и вашето семейство от увреждане на електромагнитна радиация.

3. Той приема цифров режим на прием, който е различен от други детектори.

- (1) На първо място, това е да разшири частотную област за откриване, се избегнат смущения от хаотични сигнал на живот.

- (2) На второ място, подобрена чувствителност, предимство се състои в това, че независимо от това колко силен сигнал се предава, може лесно да го намерите, чрез определяне на правилната ключ.

4. Това е най-съвременното преносимо оборудване за откриване на безжични сигнали през 2020 година. обикновен безжичен детектор не може да открие сигнал за CDMA, ако набиране чрез CDMA 2100 Mhz, обикновен детектор никога не е подал сигнал за тревога.

5. Детектор G 618/ G619 може точно да се идентифицират протокол за мобилна връзка CDMA на оборудването за мониторинг.

Тъй като споразумението за мобилен телефон CDMA е измислена от военните на САЩ, това е технология за корекция на радиочестоти, называвшаяся няколко достъп с кодово разделение, му е трудно да се открие причината в мала предаваната мощност.

Основната характеристика:

1. Професионално устройство за откриване на радио, висока чувствителност, регулируем ротационен превключвател, голям диапазон на честотата на откриване на

2. Лекотата на използване (захранване + завъртете въртящия превключвател), звуков и светлинен индикатор за аларма, точен и надежден.

3. Откриване на грешки 2G, 3G, 4G и GPS-тракера, високоскоростно сваляне на GPS локатор packet локатор.

4. Откриване на безжична камера 1.2 G / 2.4 G / 5. 8G и безжичен подслушване.

Спецификация:

(1) Светлинен индикатор: има 10 нива на L ЕД светлина, от първия до десетия, предназначени за инструкциите за откриване, ако всички индикатори мигат, ще издаваться звуков сигнал "звук, звукът е по-спешно, сигнал е по-силен.

(2) Бутон: натиснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да превключите на вибрираща аларма, натиснете още 3 секунди, за да се върнете в режим на аудио сигнала за тревога.

(3) за захранване и чувствителна дръжка:

го завъртете надясно, за да включите захранването и да се увеличи чувствителността, завийте наляво, за да се намали чувствителността и изключване.

(4) Антена: G 618/ G619 имат три антенных конектор, един за GSM, друга за RF, последният за 5.8, на него има етикет на устройството и антената, трябва да отговарят му един след друг, преди да се притеснявам за него.

(5) USB Порт: гнездо за зареждане

Добави мнение

Вашият рейтинг: