ASUS 20 бр/ кор. L-тип 0,6 ММ Ортодонтическая четка за зъби за почистване на межзубных периоди Четка за почистване на Четки

  • 18.19лв.
  • 30.83лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k496456

100% чисто нов и високо качество.Широка дужка за удобно използване, гъвкаво, ефективно напрежение.

Почистете устата, премахване на остатъци или остатъчни чужди тела, удобно и ефективно.Формулиране и това може да помогне за вашето здраве и хигиената на устната кухина.

Лесно се плъзга между зъбите, изчистване на зъбите.

Хоризонтална линия на зоната на контакт на зъбите става по-напред и назад, нагоре и надолу по-бързо се почиства от остатъци между зъбите.Плосък лентов кабел не разширява зъби, за да не наранят венците.

Деца и пациенти със заболявания на пародонта също е много подходящ за употреба.

ASUS 20 бр/ кор. L-тип 0,6 ММ Ортодонтическая четка за зъби за почистване на межзубных периоди Четка за почистване на Четки

Материали: найлон тел DuPont, жица от неръждаема стомана, Еко пластмаса.

Цвят: Розов

Размер: 0,6 мм

Инструкции:

1. Бавно движете межзубную четка в интервала между зъбите, за да премахнете остатъците от храна и зъбен камък между зъбите.

2. Моля, мийте щетину след употреба, се препоръчва да се замени я един път седмично.

3. След всяка употреба почиствайте межзубную четка с вода и поставете я на сухо място.Когато четината согнутся, трябва да ги изхвърлите.

Предпазни мерки: Не поставяйте зъби в зъби със сила.Не прилагайте прекомерна сила.Децата трябва да бъдат придружавани от възрастен, и продуктът не може поглъщане.

Съдържание на опаковката:

1 кутия x Межзубная четка (20 бр. с оригиналната кутия)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: