Нанасяне на Боя 1 ролка Подови Маскировочная Хартия и Устойчив На Спукване Срещу Надраскване Обработка на Стените За Боядисване на Самозалепващи Предварително Проклеенная

  • 11.33лв.
  • 14.33лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k50186

Характеристики:

Основен материал: лента с висока плътност, изработени от екологично чист материал washi, която лесно драскотина или петно.

Самоклеящийся: лек и устойчив на разкъсване, благодарение на вградения статичен прилипанию.В затворено състояние може свободно да прикрепят към повърхността на такива елементи, като моделът, мебели и повърхност на стените, за да осигури пълна защита.

Основна функция: Предварително цвят поставили маскировочная филм може да защити уреди и мебели от прах и пигменти по време на довършителни работи на къща или боядисване.

Лесна употреба: Дизайн на ролките позволява бързо и удобно да ставам фолио и затваряне на различни уреди; Можете да нарежете панделка с различна дължина в съответствие с различни предмети, което е много по-лесно.

Използва се за: Подходяща за декоративно боядисване, пръскане на бои, строителство от диатомовой мръсотия, пръскане на автомобили и други защитни и предпазни конструкции, може да се замени защитен филм, вестник.

Забележка: 15 см, 30 см, 45 см - това е ширината на разгръщане.

Технически характеристики:

Тип: Маскировочная хартия

Материал: Васи

Цвят: Каки

Размери (Д * Ш): Около

S: 15 м x 15 см/590,55x5,91 см

М: 15 м x 30 см/590,55x11,81 см

L: 15 м x 30 см/590,55x17,72 инча

Пратката включва:

1 ролка х Маскировочной хартия

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: