Масажна Възглавница За Шията, Раменете, Растяжитель, Релаксиращ, Възглавница за главата, Възглавница За Замесване на Врата, въздушна Възглавница за Шийката на Матката, Многофункционална Мека Поролоновая Дизайн

  • 6.48лв.
  • 9.26лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • колие на шията, шия 3 4 разтягане, масажи релаксиращи процедури, чисти мрежи, гумена възглавница за шийката на матката, несигурни панталони, играчки за релаксация, ом възглавници, възглавници от пяна с памет ефект лагер memory, пътнически възглавници, възглавници
  • Характеристика: Масаж
  • Използването на: Пътуване
  • Материал: Други
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип дизайн: Твърд
  • Попълване на: Водата

Инв.: k5314

Водещи елементи:

1、 Muti-функция: просто и ефективно физическо решение за облекчаване на скованост на врата и възстановяване на правилното огъване на шийния отдел на гръбначния стълб и при продължителна употреба.

2. Висококачествен материал: плътна и мека поролоновая дизайн осигурява солидна, лека и удобна рамка.

3. Как да използвате: Обикновено да отнема от 1 до 3 дни, за да се приспособи към тази възглавница, защото, за да се адаптират към вашата врата изисква време, но вие ще се насладите на максимален комфорт, след като свикнете с него.

4. Моля, обърнете внимание: тази възглавница не може да се използва като възглавница за сън през нощта.Можете да легнете върху него, за да отпуснете врата в свободното си време.

5、 Послепродажная гаранция: Обслужване на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро, за да ви осигури възможно най-доброто изживяване от пазаруването.

Описание:

Масажна възглавница ПУ не може да се използва като възглавница за сън през нощта.Можете да легнете върху него, за да отпуснете врата в свободното си време.

Технически характеристики:

Име на продукта: Масажна възглавница ПУ

Размер: около 26*17*15 см/10.24*6.69*5.91 в

Тегло: около 370 г

Материал: Полиуретан

цвят: син

Модел: Възглавници-пеперуда

Опаковъчен лист:

1 * Масажна възглавница

Забележка:

Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

Добави мнение

Вашият рейтинг: