Риболовни Обжимные Клещи за Кримпване на Въжето, Набор от Ръчни Обжимных Инструменти за Медни и Алуминиеви Овални Втулок От 0,1 мм до 2,2 мм

  • 41.05лв.
  • 74.65лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • клещи клещи петлитель
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: NoEnName_Null Няма име

Инв.: k5467

Риболовни Обжимные Клещи за Кримпване на Въжето, Набор от Ръчни Обжимных Инструменти за Медни и Алуминиеви Овални Втулок От 0,1 мм до 2,2 мм

функция: 1. Високо качество: Инструмент за кримпване на въжето използва висококачествена през въглероден стомана за подкрепа на твърдост запресоване на инструмента.След обработка на черни теста, на повърхността се образува плътна оксидная филм, така че няма нужда да се притеснявате за това, че тя може да бъде корозия под въздействието на морска вода или понякога ръждясва.

2. 4 положения на клещи и 2 закалени странични ножове: 4 разпоредби клещи включват 0,5-0,1 мм, и 0,1-0,5 мм, 1,0-2,0 mm, 2,2 мм, Той лесно може да обжимать медни / алуминиеви втулки и други тестови кабели с тегло от 50 до 450 паунда.

3. Функция: нескользящая дръжка с неплъзгащи покритие и защитен брава, дръжка от неръждаема стомана, увита неплъзгащи накладка и осигурителната въже.Предпазен заключване ви позволява лесно да задържат кромкооблицовочный машина затворена.Това ще ви помогне да нарежете метална тел / моноволокно без износване и здрава пружина се заменя си ръце, за да отворите нож.

4.150 бр алуминиево двойно обжимное пръстен: алуминиева двойна обжимная околовръстен буш е лесен за използване, без усилие, не се изисква, просто използвайте менгемета, клещи или инструмент за компресия, за да фиксирате двата края на проводника.Те са много подходящи за кабелни мрежи от неръждаема стомана в различни размери за огради на палубата, правилно обжаты и могат да издържат натоварване до 200 кг.

5. Двухтрубный съвет: В този комплект вие ще получите 3 две тръби с различни размери 150 бр. с обжимными инструменти в квадратна кутия.Пресклещи, подходящ цилиндрическому наконечнику, може да се използва широко за производство на стоманени въжета, кабели и т.н.

спецификация:

Модел: Многофункционална пресклещи

Обжим: 0,5-0,1 мм, и 0,1-0,5 мм, 1,0-2,0 mm, 2,2 mm.

Предпазен заключване: с

Материал: Силикон + неръждаема стомана

Използва се за: метална жица / монофиламенти / стомана въжето / кабелна тел и т.н.

Пратката включва:

Пресклещи * 1

На върха на тръбата * 150

Добави мнение

Вашият рейтинг: