32 бр. Празни Холщовые козметични чанти за грим, Чанта с цип, джоб за моливи, Чанти за diy, Чанти за diy (Черен)

  • 48.83лв.
  • 72.89лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • косметичка за грим parge, холщовая чанта kauh, неопреновый калъф черен, пеналы agugeros, Косметичка с Единорогом, крафт-пакет черен, пеналы тенекеджия, пеналы блестящи, холщовая чанта movil, калъф за ipod, черен
  • Размер: 21x13cm
  • Цвят: Черен
  • Брой: 16 бр.
  • Име: Чанта с цип
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Платно

Инв.: k56800

32 бр. Празни Холщовые козметични чанти за грим, Чанта с цип, джоб за моливи, Чанти за diy, Чанти за diy (Черен)

Голямо количество: съдържа 32 опаковане на козметични чанти с цип, достатъчно, за да отговарят на различни нужди, може да се прилага в различна козметика, канцеларски материали, монети и други малки предмети.

Многофункционална чанта: Това може да бъде всичко, което искате, и ежедневно косметичку също можете да прикачите към чантата си за моливи, чанта за монети, чанта за мобилен телефон, подарък чанта, пътна чанта за съхранение, модна дизайнерска чанта за моливи и т.н.

Миещи и трайни: холщовые пакети не само може да се пере, но и по-безопасни и издръжливи в сравнение с конвенционалните пластмасови опаковки; структура памучна холщовой тъкан прави я по-мека, лека, устойчива на пробиване и лесен за почистване

Празен дизайн: чанта диви цветя с цип дава възможност за създаване на модели или цветове с помощта на бои за тъкани, химикалки, маркери и материали за миксиране, което я прави уникална чанта, която искате да се организира за своите подаръци или дарения приятели.

Косметичка с цип: Включва в себе си 32 холщовые козметични чанти на вашия собствен дизайн, оборудвани с цип цип, за да създаде елегантен външен вид, за да организира себе си или като подарък за вашата приятелка.

Характеристики:

Косметичка на мълния ще помогне нещата в чистота, сигурност и ред.Той е много подходящ за съхранение и организиране на всички видове удобен козметика и всички преносими резервни части.

Издръжливи материали:

Тези козметични чанти, изработени от плат, мек на допир и трайно, в тях можете да съхранявате вашата козметика, им е трудно да се облича и да стреля, и те осигуряват дълъг срок на годност.

цвят: черен

Материал: Платно

размери: 21x13 см

Съдържание на опаковката:

32 x молив случай за моливи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: