Сладък Цвете Хвърли Възглавницата Мека Карикатура Офис Стол Възглавница Дневна Спалня Начало Декор Възглавници Домашни Декоративни Възглавници за Дивана

  • 19.54лв.
  • 24.43лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Възглавницата на седалката/Възглавница на облегалката
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Фамильная семейство

Инв.: k60154

Характеристики

1. УКРАСЕТЕ КЪЩАТА: Дизайн във формата на цвете може да декорирате вашата спалня, хол или детска стая.Ще ви даде добро настроение за целия ден.

2. МЕК ПЛЮШ: Плюшен цвете възглавница е направена от къси плюшени тъкани с колоритен дизайн във форма на цветя, приятен за кожата, удобен и мек плюш.Вътрешната част е изпълнен с пухкава полипропиленовым памук, който поддържа висока еластичност и поддържа удобна форма седалки в продължение на дълго време.

3. ПОДХОДЯЩ ЗА: Този фантастичен декор на идеален за кътче за четене, гледане на телевизия, подови покрития, които са по-удобни, отколкото килими или черги.Или да се използва отделно, като подарък за вашето семейство и приятели.

4. ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК: Нашите плюшени подложки правят идеални подаръци за рожден ден, детски душата, богоявление, Великден, свети Валентин и др.

5. ИДЕАЛНА ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ: нашият мека подложка с цветен модел ще се превърне в перфектният декор спални за момичета и юноши.На децата и на децата, също ще се радвате на притисната до него и да чете или да играе игри!Също така се използва като допълнително място на пода за възрастни.

Спецификация

Материал: Полипропилен памук

Цвят: Бял, Розов, Лилав, Жълт

Размер: 65 см

Пакетът включва:

1 × Възглавница

Добави мнение

Вашият рейтинг: