седалките на мотоциклети с 3D въздушна мрежа и дишаща Противоскользящими мотоциклетными Водоустойчиви вентилационни чехлами за седалките на inter за BM R1200GS

  • 54.04лв.
  • 67.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • вибрировавший интер, корица inter iohone, корица скуадра интер, лазерен 3d pr интер, интер жилетка, inter pendant, одеало интер, 4 - ти джърси интер, интер като пасат, джърси 2019 интер
  • Отличителен знак: дишаща Противоскользящий Водоустойчив
  • Произход: Континентален Китай
  • Характеристика: дишаща

Инв.: k67895

седалките на мотоциклети с 3D въздушна мрежа и дишаща противоскользящими мотоциклетными водоустойчиви вентилационни чехлами за седалки за B M W R1200GS Моля, уверете се, че тази подробност е подходящ за вашия мотоциклет, преди покупка Характеристики: -Форма и дебелина, предназначени за вашия мотоциклет и да увеличи покритието на седалката. -- Дишащ материал, за по-хладно и комфортно пътуване на стотици километри. -- Той е много добре седи на вашия настоящия седалка и наистина работи добре. -- Лесно защелкнуть, на неговия монтаж отне само няколко минути.Спецификация: Вид на продукта: мотоциклетът възглавница Материал: 3D mesh fabric Особености: 100% чисто нова Изолация, дишаща, износоустойчива, с висока еластичност, водоустойчив, противоскользящий дизайн, по-голяма сигурност при шофиране.Приложимостта на: Калъф за седалка на мотоциклет за R1200GS

ДОСТАВКА

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

НА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, връщане на конкретна кауза

3. Ние ще ви върнем пълната СУМА, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция или можете да изберете замени.

ГАРАНЦИЯ

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

2. Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ СТОКИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Kiesdak.eu!

ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Добави мнение

Вашият рейтинг: