Нови 3шт Хелоуин 3D Възглавнички във Формата На Тиква Супер Меки Памучни Екологично чисти Плюшени Играчки за Обнимания Дете Плюшени Играчки

  • 84.59лв.
  • 126.25лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тема: Животни и Природа
  • Сертифициране: CE
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Височина: 0-10 см
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k7311

Нови 3шт Хелоуин 3D Възглавнички във Формата На Тиква Супер Меки Памучни Екологично чисти Плюшени Играчки за Обнимания Дете Плюшени Играчки

Характеристики:

1. Съдържание на опаковката: Вие ще получите 3 броя разноцветни зеленчуци от семейство тиквови, бижута, прекрасни и светли, с принтом ярки цветове, можете да ги използвате за украса на вашия диван, обилно количество може да отговори на вашите нужди.

2. Мек и здрав материал: Нашите декоративни възглавници от тиква, изработени от изпълнения с полипропиленови памук, удобни и меки на допир, дишащи и надеждни, здрави и леки, не е лесно изчезват или се деформира, могат да ви служат дълго време.

3. Творчески и ярки: Нашите играчки-тиква за деца са направени във формата на сладка тиква, модерен и класически, изпълнен с атмосфера на Хелоуин с аромат на портокал, бял и кафяв принтом, атрактивни и елегантни.

4. Приложими случаи: Нашата детска декоративна форма за Хелоуин очарователен, може да се използва за офис столове, автомобилни седалки, пол или възглавница при гледане на филми, удобна и мека, ще добави повече цвят и забавление на вашето време.

5. Информация за размерите: Нашите къдрава украса за възглавници се предлагат в различни размери, бели възглавници съставляват около 28x28x17 см / 11x11x7 инча, оранжеви и кафяви възглавници съставляват около 19x19x10 см / 7x7x3,5 инча, красиви и елегантни за своя употреба.

Технически характеристики:

Плат: Кратък плюш

Материал: полипропилен памук

Размер на продукта: 19 см./28 см височина

Тегло: около 840 г/комплект

Бележки:

1. Поради влиянието на светлина и ъгъл на снимане на действителния цвят на продукта може да се различават леко от цвета, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж Благодарим ви за разбирането!

3шт * Хелоуин Пълнени Тиквени Възглавници

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителна оценка с 5-звезден преглед, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

Добави мнение

Вашият рейтинг: