1 бр. Регулируем Стабилизатор Легла, Стенни Мебели, Фиксирани на стена, на Хонорар От неръждаема стомана, Поддръжка Самоклеящегося Анти-разклащане, Ням Обзавеждане

  • 5.83лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Тип елемент: Дюбел
  • Номер на модела: YF060
  • Произход: Континентален Китай
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Металообработване

Инв.: k7827

Регулируема резьбовая Рама Легла Инструмент за защита от разклащане на Телескопична Опора за стените на стаята Характеристики:

Подобрете качеството на съня си: Ако смятате, че се движат легла няма да се отрази на съня, може би ще трябва да помислим още веднъж!В действителност, без адекватна подкрепа легло може да скърцат, когато се опитвате да заспите!Ние направихме това!

Защита на стените: Възглавница EVA ефективно намалява нивото на шума и предпазва вашата стена от увреждане, предотвратява шатание на леглото.

Лесна инсталация: Нашите резба водачи вкручиваются на място и могат да трансформират рамка на леглото за няколко минути, като вашето легло е по-устойчива.

Сценарии на употреба на Този инструмент за предотвратяване на разклащане на рамката на легло с регулируема резба може да се използва на много места, ако центърът на тежестта е нестабилна или предмет, лесно се разклаща.Например, легло, гардероб, стол, диван и други предмети, използвани в стената.

Методи на употреба: Измерете разстоянието между трясущейся мебели и стената, след това изберете подходящ размер на контролирани резьбового приспособления за защита рамка легла от сътресения, за да го държи на място.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване

Спецификация:

Материал: Метал, EVA

Размер: 30-40 mm, 47-64 мм, 64-87 мм, 84-110 мм (по избор)

1x Средство против разклащане

Добави мнение

Вашият рейтинг: