120шт Прозрачни Празни Флакона-Опаковки от 3 ml Пластмасов Мини Контейнер за Еднократна Употреба Празни Козметични Контейнери

  • 32.54лв.
  • 50.07лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Брой парчета: КОМБО
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k8134

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

120шт Прозрачни Празни Флакона-Опаковки от 3 ml Пластмасов Мини Контейнер за Еднократна Употреба Празни Козметични Контейнери

Идеален за съхранение на любимите си парфюми

Широко се използва: идеален за домакинството почистващи препарати, дресура на домашни любимци, парфюми, етерични масла и всички ваши домашно приготвени течности, използвани салон.

Ефективно пръскане: Подпружиненная бутон осигурява достатъчно количество распыляемой течност.

изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив и чист.

Търсите красив начин на съхранение и употреба на домашни почистващи средства или козметични принадлежности?

Някога ви ядоса се пътува с голям флаконом такива неща, като освежители за лице, етерични масла, парфюми, освежители за въздух, спрейове за грим, лак за коса, тоник?

Този набор от опаковки е да отговарят на вашите нужди.

Сигурно уплътнение: луксозна изработка на производство добра запечатване е подходящ за носене и трайна.

Лесен за носене: компактна бутилка, преносима, особено подходящ за переупаковки течност в пътуване.

Обем: 3 мл

Полезни съвети: Добра херметичност подходящ за носенето на тези пластмасови опаковки, просто се уверете, че капачката плътно се затварят, и никога няма да се притеснявате за това, че те протекут.

размер: 4.5 см

Материал: пластмаса

цвят: Прозрачен

Съдържание на опаковката:

120 * 3 ml пластмасова бутилка парфюм spary

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Kiesdak.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Експресна доставка включва DHL, EMS, Kiesdak.eu премиум-доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това е забавено, ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем, стачка на работниците, метеорологични условия и др.)

Добави мнение

Вашият рейтинг: