За 095000-5450 ME302143 на Инжекторите на Системата за Впръскване на гориво, Резервни Части Дюза DLLA157P855 Контролния Клапан Табела 18 # Гайка Накрайник E1022002

  • 91.51лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • клапан n280 denso 32022, клапан denso 0r020, клапан denso 295040 6120, маслен филтър denso, toyota23390 0e010 горивния филтър, клапан denso 095000 5600, 2247034001 горивния филтър, клапан denso 7seu17c, клапан n75 25 v6, филтър denso
  • Цвят: Хлъзгави
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на материала: быстрорежущая стомана
  • Дължина на продукта: stand size, stand size
  • Нето тегло: 150 г/бр.
  • МОК: 1
  • Специални характеристики: Ремонт инжектор common rail
  • Начин на доставка: DHL, FedEx, UPS, TNT, ЕМС, АРАМЕКС, По въздух.
  • Търговска марка: ОРЛТЛ

Инв.: k9004

Ремонт комплект съдържа:

Дюза + Клапа + Гайка + Щифт + О-пръстен

1. Описание на продукта

Един скъп приятел, на страницата с данни за продукта е посочена само един модел автомобил на аксесоар.Ако ви трябват други модели или други аксесоари, моля, свържете се с мен, благодаря ви!Това Нага Три общи проблеми за клиенти 1. Този аксесоар е нов?Отговор: Ние сме производители, така че всеки продукт може да бъде гарантирано нов продукт, събрани лично. 2. Какво да направя, ако аз не мога да им се?Отговор: Ако вие не можете успешно да инсталирате, няма причина да се върне на пейката. 3. Срок на доставка A: Ако имаме резерв, ние ще го доставим в рамките на 1-3 дни.Тя не трябва да надхвърля срока на доставка не по-късно.В специални случаи, ако се сблъскате с производствени проблеми.Аз ще ви уведомим за това предварително.Не се притеснявайте!Образец на заповед за 100 комплекта дюзи + ремонтни комплекти + електромагнитни вентили, изпратени в Япония от 28 октомври 2020 година. Клиентът върне 500 парчета от 15 дни.

Други Аксесоари

Фабрика и сертификат

Бизнес срещи

Всяка година нашата компания посещава много страни, масови продажби в много страни, клиенти в цялата страна!Добре дошли в завода в Китай!

A. поддръжка и използване на

1. Преди използване на продукта, моля, кликнете два пъти ги изплакнете с чист бензин или дизелово гориво.

2. Точни сдвоени детайли са подбрани двойки и обмена не се възстановява.

3. Стока не може да бъде гол на въздуха дълго време след отстраняване на опаковката.

4. Опаковане и пробиване

1. Моля, оставете ми съобщение, ако имате нужда от някаква заявка за опаковки и преге.

2. Моля, обърнете внимание: ако няма заявка на опаковката или полагане на печат, ние ще изпратим стоката в неутрална опаковка.

Б. Доставка На

1. Ако не получите пратката в рамките на планираното време на доставка, отворете спор за доставка до изтичане на срока, системата ще реши го.

2. Ако има забавяне в доставката, свържете се с мен, за да удължи срока за доставка.

3. Купувачът носи вносни мита, наложени от митница във вашата страна.

C. Обратна връзка

Ние ще бъдем благодарни, ако потвърдите доставка и остава на върха aeProduct.getSubject () в Kiesdak.eu след получаване на стоката.

Ако сте доволни от продукт, моля, оставете положителен отзив.Ако не сте доволни от стоки,

моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще работим заедно, за да разрешат всички противоречия.Благодаря ви за подкрепата.

Добави мнение

Вашият рейтинг: