5 М Кинезиологические Лента, Водоустойчива Лента За Подпомагане на мускулите, Ролка Физиотерапевтической Лента, Силна Ръкохватка, Лечебна Спортна Физиотерапевтическая Лента, Връзване на 24BD

  • 16.36лв.
  • 25.18лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k9462

Характеристики:

ООТДТИ

Облекчаване на мускулната умора: Спортна лента има няколко точки, на разположение в целия организъм, което позволява по-бързо и по-ефективно облекчаване на мускулната умора, като същевременно се защитава мускулите.

Надежден материал: Предимства са в това, че спортните ленти са изработени от висококачествен памук и ликра, които са водоустойчиви и дишаща.Акрил склеивает, има добра адгезией и не дразни кожата.

Трайност: Тъй като мускулната лента може да продължи цял ден, независимо на интензивни упражнения или носенето на дрехи, а копринена кърпа, по-трайни, не трябва да се прилагат всеки ден.

Лесна употреба: като се има предвид, че кинезиологическую лента, само трябва първо да прикачите към лентата масажното бутона, положението на точки и след това на работното място не остава мръсотия или лепило.

Широко приложение: Предимства е, че рок-лента предпазва мускулите и ставите от прекомерно натоварване, идеален за планинско колоездене, гимнастика, тежка атлетика, волейбол, плуване, бягане и т.н.

Технически характеристики:

Материал: Памук + Ликра + Пластмаса

Цвят: Розово-червен/Син

Тегло на опаковката: около 250 г

Ширина: приблизително 5 см /1,96 инча

(По-подробна информация за размера, моля, вижте на снимката.)

Пакетът включва:

Лентата 3Pcsx

3 бр. x Масажът Обтегач

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Добави мнение

Вашият рейтинг: