Интелигентни Нагревателни Панталони Топло Зимно Топло Облекло USB Електрически Панталони С Топъл Приложение За Смартфон Контролира Температурата на Ски Дрехи

  • 100.66лв.
  • 148.04лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Спортен тип: Къмпинг и туризъм
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип на затваряне: Пуговичная Ширинка
  • Материал: Полиэфирсульфон
  • Тип елемент: Пълна Дължина
  • Пол: МЪЖ

Инв.: k9554

Характеристики:

1. Нагревателен проводник от въглеродни влакна сигурно и е трайна, има висока скорост на загряване, равномерно отопление, устойчиви на високи температури и устойчивост на удължаване.

2. Безжичен интелигентен контрол на температурата температурата може да се регулира по желание, а за управление на мобилно приложение, удобни и прости за експлоатация.

3. Пятиступенчатая регулиране на температурата, регулиране по желание, натиснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да отворите, и натиснете, за да превключите на предаване.

4. Не се страхувайте, демонтаж и измиване, задължително изваждайте батерията, преди миене, а съхраняващи режим може да удължи живота на нагревателна плоча.

5. Бой отопление, 8-зонный отопление на голяма площ за задържане на топлината, на 5-стъпка " интелигентен контрол на температурата вътре в руно.

Спецификация:

Заглавие: Интелигентни Електрически Панталони

Хастар: бархатное задебеляване

Цвят: Черен

Материя: Полиестер

Версия: безплатна версия

Списък на продуктите:

Умни панталони-електротехник *1

Забележка:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения за заснемане на изображения на някои храни може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Моля, оставяйте малки разлики в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Удобни и трайни: материал на тези термоштанов е много приятен за кожата и дишаща, на допир е удобен, а руно в рамките на по-измръзване и топло.

2. Интелигентен дизайн: температура электронагревательных панталони може да се регулира по желание чрез контролиране на приложението за мобилен телефон, а управлението е удобно и лесно.

3. Лесна поддръжка: мъжки термоштаны е водоустойчив, може да се пере ръчно или машинно в колата, без да се притеснявате за увиване, выцветании и усадке.

4. Бързо управление: топлинна бельо има удобни странични джобове, в които можете да съхранявате захранващия блок, повече не трябва да се повиши дрехи, по-удобен за използване.

5. Широка гама от приложения: Тези умни панталони отопляем басейн осигуряват продължителна топлина в студените зимни, подходящи за къмпинг, разходки, лов, заснежени риболов, каране на велосипеди, мотоциклети и много други.

Добави мнение

Вашият рейтинг: