Калъф За Стикове за голф, Защита От надраскване, Шапки За Стикове за голф, Двупосочен Цифрова Бродерия, 9 бр., Шапки за Стикове за голф, Еластичен ПУ

  • 34.48лв.
  • 50.72лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k9703

Описание:

Железни капаци за голф ефективно предпазват стика за голф и предпазват от износване.

Той осигурява надеждна защита на вашите стикове за голф от удари и наранявания по време на игра или пътуване.

Калъф за стикове за голф, украсени с анимационни модел във формата на животни.

Технически характеристики:

Материал: висококачествен полиуретан

Стил: Мультяшные модели (двустранен цифров бродерия)

Спецификация: 9 бр./компл., (4-9PAS)

Нето тегло: около 360 гр

Брутното тегло: около 420 г

Списък на продуктите:

Калъф за стикове за голф * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Превъзходна текстура: шапки за голф, изработени от полиуретанова материал.Те пыленепроницаемы, устойчиви на атмосферни въздействия и дишат.Можете да ги използвате в продължение на дълго време.

2. Защитен калъф: Железни капаци за голф защитават клюшку от износване, което ви позволява да ги използвате по своему.Това осигурява на вашите клюшкам за голф надеждна защита от удари и наранявания.

3. Мультяшная формата на животни: Калъф за стикове за голф се предлага с уникален модел на анимационни животни, който ще отразява вашата уникална индивидуалност.Специален дизайн на фигурата ще ви стилен и лесен за намиране.

4. Лесен за носене: шапки за голф удобно за носене в чантата на открито, те са достъпни навсякъде и по всяко време, което не изисква усилия и заемат по-малко място.

5. Най-добрите подаръци: Железни калъфи са идеални за вас, вашето семейство и вашите приятели.Също така можете да направите уникални подаръци за рожден Ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин и Нова година.

Добави мнение

Вашият рейтинг: