PRZY Lady Ръчно изработени Сапуни Занаят Силикон Цвете Сапун Плесен, Мухъл Мус Мухъл САМ Свещ Смола Екологично

  • 16.36лв.
  • 18.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Инструменти за Торта
  • Търговска марка: PRZY
  • Тип инструменти за Торта: Прес-форми
  • Секси провокативна: No
  • Характеристика: Екологично чист
  • Материал: Силикон
  • Сертифициране: CE / EU, УЕП, LFGB, SGS, CIQ
  • Произход: Континентален Китай
  • Непристойная снимка: No

Инв.: k111715

Добре дошли в нашия магазин за първи път. любезно ви съветваме: Преди закупуването на продукта, моля, проверете размера на, може би, той не е толкова голям, колкото на вашия изображението, благодаря.

Лейди ръчно изработени Форма За Направата на Сапуни, Силикон занаят силикон цвете сапун мухъл САМ Свещ Смола Мухъл мус плесен, Мухъл Сапун

Материал форми Силикон размери на продукта 8 * 6 * 2 cm Тегло сапун 75 гр Размер, форма см Цвят форми на случаен Работна температура от-40C до 220C

1 . Измийте преди първата употреба.Моля, потопете формата в разредена почистването течност за 10-30 минути.За почистване използвайте мека гъба или мека кърпа.Не използвайте твърди предмети , за да не се надраска и да не навреди на формата си .

2. Изсъхне на въздуха.

3. Изсипете разтопеното сапун или шоколад във формата.

4. Очакваме охлаждане (може да го напусне в хладилник за по-бързо охлаждане).

5. Извадете продукта от форми.

6. Обикновено работната температура на мухъл е от -40 до 230 градуса по Целзий.Температурата е прекалено висока или неправилно използване може да нарани форма или намаляване на времето на използване на форми.

PRZY Мухъл is - водеща фирма, специализирана в предоставянето на цялостни решения за силиконови форми.Ние сме една от малкото компании, която обединява своите съвременни научни изследвания и развитие, производство и маркетинг.Основана през 2012 г., компанията се превърна в един от най-големите производители на силиконови форми в Китай.Ние постоянно се стремим да помогнем на нашите партньори в повече от 50 страни да постигнат своите творчески и бизнес цели, осигуряване на цялостни решения за производство на форми за сапуни, свещи, шоколад и форми за печене.

Ние притежаваме множество патенти и регистрирана търговска марка на PRZY.Нашият художествен отдел и технически специалисти продуктови линии имат над десет годишен опит в предоставянето на висококачествени продукти на клиенти от различни индустрии, както и опит в намирането и бързо създаване на прототипи.Ние предлагаме услуги за изготвяне на прес-форми на поръчката в съответствие с идеи или концепции клиенти.

Нашата корпорация се стреми към устойчиво развитие на планетата.Нашата визия е да се реализират проекти, които по своята същност определят, какво означава да бъдат устойчиви от гледна точка на икономическите, социалните и екологичните резултати.И ние признаваме, че повишаването на ефективността на използване на ресурсите и намаляване на въздействието върху околната среда са важни аспекти за подобряване на стабилността.Ние прилагаме принципите на творчеството, всеотдайност, на хармонията в системата за управление на жизнения цикъл на продукта, вашето удовлетворение и щастие са нашата мотивация за предоставяне на добри услуги.

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Моля, обърнете внимание на условията за доставка на услугата.

Добави мнение

Вашият рейтинг: