24 Листа Планер Етикети Месечни Раздела " направи си САМ Календар, Седмичен Дневник Етикети Планиране на Бюджета Етикети

  • 21.66лв.
  • 34.94лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k1288

24 Листа Планер Етикети Месечни Раздела " направи си САМ Календар, Седмичен Дневник Етикети Планиране на Бюджета Етикети

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

[Забележка / записващо устройство за ежедневието] Тези етикети за ежедневника са много подходящи за ежедневието, записвайки си ежедневно ежедневно следи и може да се използва широко навсякъде, за да отпразнуват или за да ви напомня за някои предмети, а също и за добавяне на атрактивни цветове в проектанти или календари.

[Постигането на организирани цели] Стикери за ежедневника са предназначени за това, за да ви помогне да се забавляват и творчески да организират своето ежедневие.Разнообразни теми, стикери за календара могат да станат шедьоври на всеки ден и да помогне за повишаване на вашата производителност.

[Държиш всичко в ред] Използването на цветни тагове scheduler - един от най-полезните начини за подреждане на нещата.Цветни стикери за всеки ден ще ви помогнат да постигнете вашите цели и дневни планове, както и ще донесат повече цветове на своя ярък живот.

[Изискан комплект стикери] 24 лист на етикети / 1400 скъп стикери за един набор общо.Има два вида етикети: гланц и мат (по 12 листа всяка) за надписи и персонализация.Чудесен избор за декорация на вашия ежедневника, поздравителни картички, албуми, албуми преносими компютри и т.н.

[Високо качество] Стикери с месечен план са изработени от медни пластинчатых на стикери, а основата - от плътна бяла хартия.Сигурен и издръжлив, може да пишат на него, без следи от пера и мастило.Те много добре се придържаме към хартия, не отваливаясь. високо качество, дълготрайност, приятни на допир и изпълват живота с ярки цветове.

Име на продукта: етикети на scheduler

Количество: 12 листа, на около 650 бр. етикети

Цвят: многоцветен

Материали: Стикер

Размер: 22,2 x 16,9 x 0,8 см

Съдържание на опаковката:

24 Листа * Стикер за планиране

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Kiesdak.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-7 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

Добави мнение

Вашият рейтинг: