1 БР. Спортни, За Фитнес, Тичане, Наколенници, Бандаж, Поддръжка, Баскетбол, Волейбол, Защита На Патела, Силиконови Кутия Коленете, Протектор

  • 43.93лв.
  • 58.56лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: Коленете
  • Възраст: Възрастен
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Неопрен

Инв.: k1482

Описание на продукта:

Материал: Неопрен

Цвят: 4 цвят по желание

Размер: 48*23 см

Тегло: 188 грама

Размер на опаковката: 23 * 15 * 5 см

Характеристики:

Моля, еластична тъкан, с кръгли дизайн край на тънките шевове, стречинг лесно се деформират.Вградена плат с вълнообразни плъзгане ивица, които размер на противопехотни мини, не причинява хлъзгане.

Дизайн с преден отвор, вграден висококачествен силикон пръстен стабилизират коляното става, омекотяват ударите и разжимают.Той е идеален за облекчаване на болка или тренировка.

Тези специални функционални елементи повишават страничната подкрепа и поддържа стабилността на ставата.Той ефективно разсейва налягане, поддържане на коляното в топли и смазване на ставите.

Благодарение на дизайна на определяне на лентата и дълга лента можете свободно да регулирате размера, за да защитни съоръжения приближи до коляното.

По-дебели, отколкото други наколенници, осигуряват допълнително засилват, без да бъдат пожертвани комфорт, така че можете да ги носите в продължение на целия ден!

Опаковъчен лист:

2 БР х Ръкави, до Коленете

Бележки:

Поради ръчно измерване са възможни незначителни разлики в размера.

Моля, оставяйте хроматичната аберация се дължи на различни осветление стрелба, ъгъл на наклона и монитора.

Добави мнение

Вашият рейтинг: