Слънчеви Фенове на прозореца Фен нулиране Инструмент за нулиране на лентата силиций 40B на Открито За Сътрудничество на парникови къщи Куче плевнята охлаждане

  • 62.99лв.
  • 125.97лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Abs
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Форма: Правоъгълен

Инв.: k19888

Описание:

1. Може ефективно да преобразува слънчевата светлина в електричество.

2. Чиста енергия, дълготрайност, икономия на енергия.

3. Запазва въздуха чист и помага за премахване на миризми от домашни животни.Поддържа удобно ниво на температура в пътя.

4. Подходящ за оранжерии, къщички за домашни любимци, къщички по дърветата, ванове и т.н.

Спецификация:

Мощност: 40 W

Размер на вентилатора: около 6 см

Материал: монокристален силиций + ABS

Работно напрежение: 18

Опаковъчен лист:

1 * Вентилатор на слънчева енергия

Бележки:

Поради ръчно измерване са възможни отклонения в размер на изделия, които зависят от реалния продукт.

Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба продукт, различен цвят.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Преобразуване на слънчевата енергия】 Фен на слънчеви батерии може ефективно да преобразува слънчевата светлина в електричество, за да се осигури добра вентилация, да запазва въздуха свеж и допринесе за охлаждане.

2. 【Превъзходно качество на】 Слънчев вентилационна (противовакуумна) канална фен е изработен от монокристални силициеви и ABS-материал, така че той може да издържа на удари, силен и траен, както и може да работи в тежки условия на открито.

3. 【Намаляване на разходите】 Слънчев вентилатор - това не е само чиста енергия, дълготрайност, икономия на енергия и ползите за околната среда, тя също така ще намали разходите за охлаждане и намаляване на разходите.

4. 【Лесна употреба】 Двойна слънчев вентилатор е лесен за използване и удобен за переноске, просто свържете към конектора на слънчеви панели и поставете двойна слънчев вентилатор под слънчевата светлина.

5. 【Няколко приложения】 Малък слънчев вентилатор подходящ за вентилация на малки помещения и е идеален за слънчева вентилатор за по-малки оранжерии, курятников, навеси, къщи за домашни любимци и на прозореца на абсорбатори.

Добави мнение

Вашият рейтинг: