Чисто Нов Оригинален интерфейс 6AV6647-0AD11-3AX0

  • 1 261.27лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип на двигателя: Двигател за променлив ток
  • Сертифициране: CE

Инв.: k2218

Ние сме компания, специализирана в производство и продажба на различни електронни елементи, сензори, преобразуватели, энкодеров, релета, сервоконтроллеров, сензорни екрани, комуникационни модули комуникационни предния край на печатни платки и други продукти.Ние произвеждаме широка гама от продукти, включително и такива марки като Mitsubishi, Panasonic, Yaskawa, Siemens, Fanuc, Omron, Рокуел, ABB и т.н. Ако имате нужда от свързани с тях продукти, можете да се свържете с нас чрез платформа или по електронна поща ( [email protected] ) заповядайте при нас за справки и поръчки.

Ние се стремим да ви предоставим продукти и услуги от най-високо качество на най-ниската цена за постигане на нашата стабилна и дългосрочно партньорство.Всички въпроси за продукти, времето на доставка, необходимо за получаване на отстъпки, следпродажбено обслужване на едно, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Скъпи приятелю, ние очакваме с нетърпение да си сътрудничат с вас.Ние ще ви предоставим задоволително обслужване.Всички стоки, продавани в магазина, има в наличност.Ние можем да изпратим продукти чрез стандартна доставка Kiesdak.eu или с куриерска фирма EMS, FedEx, DHL, UPS и т.н. Можете да избирате в зависимост от вашите нужди и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.

Много ви благодаря и приятен ден!

Добави мнение

Вашият рейтинг: