Набор от отвертки за електротехници 4 в 1 с двойна глава с двойна употреба, с изолирани процепи,

  • 14.46лв.
  • 22.95лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: отвертка
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Фурнишард

Инв.: k2484

Набор от отвертки за електротехници 4 в 1 с двойна глава с двойна употреба, с изолирани процепи,

Спецификация: Функции:

Мощно магнитно поле: наскоро обновената корона на отвертка, за да има пълна магнитна сила, което е няколко пъти повече, отколкото при обичайните главата на отвертка.

Благородна стомана: отвертка е изработена от неръждаема стомана с добър избор на материал и дълготрайност.

Ергономичен дизайн: дръжка на отвертка, за да има ергономичен дизайн, осигуряващ пълното разпределение на въртящия момент и намаляване на умората на човека.

Набор за защита от ръжда: този комплект отвертки е изработен от висококачествен материал, който е добре избягва ръжда.

Лесна за използване: просто извадете отвертка и го използват в работата си, много е удобен комплект за вас.

Технически характеристики:

Материал: Полипропилен, метал

Функция: Отвертка

Списък на пакетите:

Набор от отвертки за електрозахранване 1 * 4 в 1

1 доставка: След като вие поръчате стока, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания, моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2, За възстановяване: Ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За продажба на едро и дропшиппинге: за търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-8 дни.За директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го искате. 4. Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузър, за да отворите) 5, Което мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?: Ако срокът на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така че парите не постъпят в сметката ми.

Добави мнение

Вашият рейтинг: