Индикатор За Проверка На Износване На Велосипед Верига Ремонт Инструмент За Планински Пътни Вериги Калибър Измервателна Линийка Подмяна На Планински Хибридни Велосипеди

  • 0.30лв.
  • 0.70лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: За линейкаразмер линия
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ДАНТЕЛЕН

Инв.: k3054

Индикатор За Износване На Велосипед Верига Инструмент За Ремонт Инструмент За Измерване На Нивото На Планински Пътни Вериги Подмяна На Линия Планински Хибридни Велосипеди Описание:

1. Проверка на велосипед веригата е изработена от неръждаема стомана с дебелина 2 мм, а основната повърхност на корпуса полира и мат; тя притежава характеристиките на висока твърдост, устойчивост и лесна преносимост.

2. Проверка на верига на велосипед е подходящ за измерване на износване на веригата, което е удобно и просто.Можете да се измери дължината на веригата, опъната след нанасяне.

Технически характеристики:

Име на продукта: Проверка на велосипед верига

Материал: Неръждаема стомана

Размер: около 14*4,8 см/5,51*1,88 инча

Тегло: около 50 г

Цвят: черен/сив

Списък на продуктите:

1 * Проверка на велосипед верига

Бележки:

Моля се допуска грешката на 0,5 см/0,20 инча поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

1. 【Превъзходно качество на】 Тъй като проверката на велосипед верига изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана, цели, тя е много здрава и устойчива на ръжда, идеален за използване, това ще бъде добър избор за вас.

2. 【Удобен за използване】 Инструмент за проверка на веригата е лесен за използване, не само просто вмъква измерительную линия на веригата, но и сравнява дължината на веригата, ако може лесно да вмъкнете, това означава, че веригата трябва да се замени навреме

3. 【Лесно да носите със себе си】 Проверка на велосипед верига не само лека на тегло, но и малка по размер, малка и компактна, много лесно се носи с себе си и това няма да ви струва твърде големи усилия, когато сте на открито.

4. 【Многократно използване на】Верига Checker е подходящ за откриване на веригата по-голямата част от наем, така че можете да си купите и да го използвате с увереност, а много широк диапазон на използване

5. 【Добър избор】 Проверка на велосипед верига има много предимства, не само добри неща, но и много приложения.Това е един от най-добрите подаръци за семейството, приятелите, особено велосипедисти.

Добави мнение

Вашият рейтинг: