Мерителни лъжици, 6 двустранните магнитни размерите лъжици, разровнитель, Мини-мерителни лъжици за сухи и течни съставки

  • 24.76лв.
  • 38.08лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k3074

[МАГНИТНИ ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ]: Всички магнитни мерителни лъжици може леко да се прибират заедно, за да спестите място и да се избегне загуба за седмицата, вие няма да губите време в търсене на лъжици в своя мръсни кутия.Ако пръстенът не е заключен, можете да бързо да грабне лъжицата, не е нужно да се мъчите с отварянето и затварянето на пръстена.

[ДВОЙНА МЕРИТЕЛНА ЛЪЖИЧКА]: Всяка мерителна лъжичка с две глави, което е удобно да се използва отделно за сухи и течни подправки, и тесни, овални страна може да се побере в повечето кутии за подправки, кръгла страна е идеален за измерване на течности.Конструкция с плоско дъно ви позволява да мерителна лъжица супена лъжица на масата, за да не падна и не се проля.

[ТОЧНОТО ИЗМЕРВАНЕ]: Комплект от 6 размерите лъжици от неръждаема стомана, 1 разравнивателя и 5 мини размерите лъжици с ясни американските и метрика на етикети, включително и: 1/8 чаена лъжичка., 1/4 чаена Лъжичка., 1/2 чаена лъжичка., 1 чаена лъжичка., 1/2 супени лъжици. л., 1 супена лъжица. л., 1 разравниватель.Този выравниватель прави измерване на по-точни, прости и гигиеничными, а неговата скала с дължина 2 инча може да се използва като удобен линия при готвене.

[MULTI]: Как и мерителни чаши, тези супени и чаени лъжици многофункционални, се използват за печене, готвене, отличен за отмеривания кафе, протеинового на прах, подправки и т.н. лъжички от неръждаема стомана, издръжлив и лесен за почистване.

Цвят: сребърен/silver + многоцветен

Материал: неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

6 * Мерителна лъжичка с двойна глава

1 * Выравниватель

5 * Мини мерителна лъжичка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: