Ново Кормило Огледало 2 Опаковки Волан Огледало За Обратно Виждане На 360 ° Въртяща Устойчив На Удари Регулируем Волан Велосипедни Изпъкнали Огледала

  • 52.45лв.
  • 69.92лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k355425

Универсално кормило огледало-2 бр. Велосипедни огледала + подложки, подходящи за каране на волана 17-22 мм е Оборудван с противоскользящими подложки за увеличаване на триене, които могат да държат обектива на держателе огледала, тя да остане на място, без никакви монтажни инструменти, можете лесно да го инсталирате на волана.

Здрав и ясен преглед - можете да настроите правилната позиция. куполна огледало осигурява по-широк и ясен поглед.Той е подходящ за всеки колоездач, който иска да се избегне напрежение в шията, поради гъвкав прът, което позволява много лесно да се получи идеален ъгъл на видимост, независимо от вашите предпочитания.

Гъвкава настройка на 360 ° - гъвкава скоба за стена + завъртане база на 360 ° + регулируемо кормило на огледалото.По този начин, тя може да се адаптира към вашите нужди, а куполна огледало може да се регулира ъгъла на наклона, което е още по-важно, ни кормило огледало ефективно предотвратява напрежение врата колоездач се дължи на гъвкав прът.

Стабилна и лесна инсталация - Допълнително уплътнение помага за здраво, за да запази.За регулиране на скобата може да отнеме известно усилие, но след приключване на регулиране, той ще остане на място дори и на неравни пътища.Разхлабете винта, я закрепете на кормилото, а след това затегнете, и вие ще можете да карате.

Широко приложение - подходящ за повечето наем, планински велосипеди под наем, свободни стаи, електрически скутери, шосейни велосипеди и туристически велосипеди с волана 17-22 мм. В наши дни шофьорите се разсейват по телефон или да не обръщат внимание, и как велосипедистите трябва да бъдем нащрек.

Материал: Найлон смола + неръждаема стомана

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 чифт * огледала за обратно виждане

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: