Амортисьор за Toyota Hilux SR5 M70 REVO 2015-2018 4x4 Аксесоари за Пикап Неръждаема Задната част на Капака на Багажника Забавят Газови Амортисьори

  • 58.93лв.
  • 95.05лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • одинарное врати крило hilux, охрана на toyota revo, аксесоари на toyota aurius, гуми на toyota hilux 4x4, комфорт hilux 4x4, аксесоари на toyota yaris 2022, рамката на toyota hilux revo, led сензор, теглене на кабели hilux revo, аксесоари hilux 4wd
  • Тегло на продукта: 0.5 kg
  • Вид на материала: Алуминий
  • Държава/Регион на производство: CN
  • Друг номер: Амортисьор Газови Амортисьори задни врати за Toyota Hilux REVO 2015+
  • Широчина на продукта: 18.5 mm
  • Производствен номер детайли: СЯНШАН
  • Специални характеристики: ПРОБИВАНЕ НЕ СЕ ИЗИСКВА
  • Преносимото номер детайли: Амортисьор Газови Багажник за Toyota Hilux REVO 2015-2016
  • Височина на продукта: 8 mm
  • Настаняване на превозното средство: задната част на вратата на багажника

Инв.: k380713

Моля, потвърдете, модела на автомобила, година на производство и мястото на инсталация на амортисьорите, преди да ги поръчате.Благодарим ви! 4x4 Пикап Аксесоари от Неръждаема Задна Врата на Багажника Забави Газ Амортисьор Амортисьор Багажник за Toyota Hilux SR5 M70 REVO 2015 2016

Приложение: за Toyota Hilux SR5 M70 M80 REVO 2015 2016

Характеристики: Това е специален комплект амортисьор заден капак за пикап.Той е изработен специално за модели на Toyota Hilux Revo, така че може добре да се впише и да се използва в съществуващите модели.Той не изисква никакви промени или пробиване, за да завършите инсталацията.Благодарение на высококачественному материал и специален дизайн не се чува звук на удар при отваряне на задната врата.Освен това, вие можете лесно и безопасно отваряне и затваряне на задната врата на багажника.Ние вярваме, че ви харесва.Вид на стоката: Пикап Заден капак Забавяне на амортисьора газ осанка Изкачване Поддържа амортисьор 100% чисто нова!Високо качество!Материал: алуминий Увеличена дължина от центъра на отвора до центъра: Местоположение: на задната част на капака на багажника на ляво и на дясно устойчиви на Висока температура звукосниматель специфичен дизайн Функция забавяне на компресия Пробиване не се изисква Забележка: Той е подходящ само за Toyota Hilux SR5 M70 M80 REVO 2015 2016 не е за Toyota Hilux SR5 MK6 Vigo 2005-2014, въпреки че с пълен комплект комплекти, professinal инсталацията е все още извършва същото, както и при нейното инсталиране.В някои страни, модел и година на производство на автомобила могат да се различават, моля, проверете снимки, преди пускането на поръчката.

Пратката включва:

1 х Амортисьор амортизационной багажник на гърба на вратата на багажника 1 х пълен комплект комплекта (моля, вижте снимката)

Доставка:

1. Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането

2. Ние обикновено се доставят в стандартна доставка Kiesdak.eu/Epacket/Поща на Китай препоръчана въздушна поща за безплатна доставка.

3. Доставка винаги отнема около 12-35 работни дни, в някои страни това ще отнеме малко време.

4. Можете също така да изберете експрес, ако имате нужда от нашия продукт, в скоро време, обикновено това отнема 3-7 работни дни.

Възстановяване и гарантиране на:

Ние осигуряваме гаранция на шест месеца.ако стоките са дефектни или лошо функциониране, моля, свържете се с нас, преди да оставят негативна или неутрална върха, ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем.

Коментари:

Ранното потвърждение на купувача и положителна оценка ще бъдат високо оценени след получаване на стоката.Много ви благодаря!

Добави мнение

Вашият рейтинг: