Комплект печатащата глава екструдер 40 Вата, което предотвратява Изтичане на Печатащата глава на Екструдер с горещ Край за Консумативи 0,07 инча

  • 16.49лв.
  • 28.93лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k426505

Комплект печатащата глава екструдер 40 Вата, което предотвратява Изтичане на Печатащата глава на Екструдер с горещ Край за Консумативи 0,07 инча

Характеристика: 1. Основно значение: Нашата печатаща глава гореща екструдер има мощност от 40 Вата. Размерът на накрайника е 0,4 мм или 0,02 инча.Порт - XH2.54, 2Pin.

2. Сценарий на приложение: Тази печатащата глава на екструдер с горещ края подходящ за консумативи с диаметър 1,75 мм или 0,07 инча.Нагревателен блок на тази глава е подходящ за 3D-принтер I3 Mega.

3. Предотвратяване на изтичане: край на вратата на печатащата глава, наклонена под ъгъл 45 ° за осигуряване на плавно подаване, гладка секция дупки и безпроблемно свързване на накрайника за предотвратяване на течове.

4. Лесна инсталация: термистор и нагревателен прът на печатащата главичката имат една и съща дължина, което е и началото, което опростява настройката и удобство при използване.

5. Материалът е от алуминиева сплав и силикон: Общи печатаща глава екструдер е изработена от алуминиева сплав и силиконов материал с изискана изработка, което позволява да се осигури продължителна употреба.

Спецификация:

Вид на стоката: Комплект печатащите глави за екструдер с горещ края на

Материал: Алуминиева сплав, силикон

Мощност: 40 W

Приложение: Подходящ за консумативи с диаметър 1,75 мм (0,07 инча)

Размер на дюзата: Около 0,4 mm / 0,02 инча

Порт: XH2.54, 2Pin

Списък на пакета: 1 х печатаща глава екструдер

1 х Силиконов калъф

Забележка: Измерване може да има грешка.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Как да използвате:

Непосредствената инсталиране и използване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: