101-18 Керамично Пръстен Гумен Сильфон 18 мм Вътрешен Диаметър на Помпата Механично Уплътнение

  • 17.18лв.
  • 24.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • механични уплътнения, уплътнителни гумени пръстени, О-пръстен, Механично уплътнение
  • Тегло: 36g
  • Размер: 18mm

Инв.: k433449

Спецификация: Името на продукта Механично уплътнение, Вътрешен диаметър 18 мм / 0,7 "Керамично въртящо пръстен Размер 35x 7,8 мм / 1,4 "x 0,3" (външен диаметър * T) Общият размер на 35x31 мм / 1,4 "x 1,2" (D * H) Материал въглерод, каучук, метал, керамика Цвят черен, сребрист тон, бял Тегло нето 36 г кръст Бод Пакет Съдържание 1 х Механично уплътнение

Описание: Проектиран с единична спирала на пружина и гумена сильфоном.Това е механично уплътнение се използва водни помпи и потопяеми помпи, подходящи за широк спектър от приложения на печат, като например инсталация за пречистване на отпадъчни води, водоснабдяване, охлаждане, климатизация и т.н.

Трябва да се внимава, за да се избегнат отклонения при монтажа

(1), затяжка elips трябва да се извършва след подравняване на съединителя, болтове трябва да бъдат равномерно разположени в бранша, за да се предотврати отхвърляне на elips, с помощта на сондата за проверка точки, толеранс да не превишава 0,05 мм

(2) проверете диаметър elips и вал или втулка с разминаване (т.е. концентричностью), около до хомогенност, с помощта на сондата, за да се провери, че допуск точка не надвишава 0,01 mm.

2, стойността на компресия система в съответствие с правилата, не се разрешава твърде голям или твърде малки явление, изискваната точност е 2.00 mm. Над Общото събрание за увеличаване на торцевую повърхност, от натиск за ускоряване на крайния износване.Прекалено малко налягане ще доведе до това, че по-малко от налягането, няма да може да играе ролята на герметизирующего ефект.

3, динамично пръстен след инсталацията, динамично пръстен може автоматично скача обратно, за да скача обратно.

Изисквания към мястото на монтаж

За осигуряване на стабилна механична работа, дълъг живот и ниски изтичане на информация е много важно правилно да го инсталира на машината.

За изпращане

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

За обратна връзка

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Надяваме се, че вие ни давате оценка на обективната истина.Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Добави мнение

Вашият рейтинг: