1200 W Автомобилен Инвертор dc 12 v променлив 220 и 110 В Автоматичен Конвертор Инверсор USB Type C Бързо Зарядно Устройство Европейският Автомобилен Адаптер за Захранване на Инвертора

  • 47.78лв.
  • 61.25лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Напрежение: 12V
  • Тип елемент: Устройства за зареждане на акумулаторни батерии
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k447775

Технически характеристики:

Автомобилен инвертор се отличава с висока степен на конверсия до 90%, така че той е с висока производителност.

Автомобилен инвертор на захранването е снабден с защита от претоварване от протичането на ток, напрежение, висока температура, късо съединение, обратната връзка и претоварване, който е безопасен за употреба.

Изработен от метал, автомобилен преобразувател на мощност е различна здравина, устойчивост на износване и лесен за използване.Той е оборудван с цифров дисплей, който ви позволява да следите напрежението в реално време.

Дължина на автомобилен инвертор на мощност е 22,6 см, ширина - 11,5 см, а на дебелина - 6 вж.

Хранене Инвертор подходящ за използване в дома, в колата, на открито и така нататък.

Подробности размер:

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на ръчно измерване.Съвети: 1, Този продукт представлява модифицирана синусоидална инвертор, който може да управлява мобилни телефони, компютри, телевизори, лампи с нажежаема жичка, електрически вентилатори, принтери, рисоварками, электродрелями, аквариуми и други ел. уреди със съпротивление на товара.Независимо от това, за да се контролира дали той, моля, незабавно се свържете с отдела за поддръжка на клиенти преди закупуването, и нека услуга за поддръжка на клиенти ще ви даде най-добрия съвет! 2, Ако е необходимо за управление на ел. уреди с индуктивен товар, като двигатели, компресори, релета, led крушки, индукция печки, хладилници, климатици, водни помпи и т.н., Моментната мощност на такива продукти при стартиране далеч надхвърля номинална мощност (около 3-7 пъти), и изискванията към формата на вълна сравнително строги, за този тип уреди се изисква чиста синусоидална инвертор, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти! 3, Максимална мощност на автомобилни прикуривателей е около 150 W, ако трябва да се свържете автомобилни прикуриватели, максимална мощност, използвана за свързване на прикуривателей, не може да надвишава 150 Вата!

Пакетът включва:

1 х Автомобилен Инвертор на храна

1 х Ръководство за потребителя

Добави мнение

Вашият рейтинг: