Кола 12-Слотный кабелна Релеен Блок 6 Позиции Държач на Предпазителя с Нож на 6-Позиционен Реле 4-Пинов 12V 40A Металните Контакти С Лопаточными Клеммами

  • 153.26лв.
  • 228.73лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k450821

Кола 12-Слотный кабелна Релеен Блок 6 Позиции Държач на Предпазителя с Нож на 6-Позиционен Реле 4-Пинов 12V 40A Металните Контакти С Лопаточными Клеммами

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

За този продукт: ПОДДЪРЖА РЕЛЕТА и предпазители - безопасно съхранение на до (5x) за 5-за контакт на реле тип 40 / 30A / 4-за контакт на реле 30A (съвместими с 0,25 инчови контакти), (1x) 4-за контакт на реле RTT7121A и (6x) предпазители ATO / ATC, включително аксесоари от 5 бр. и 4-за контакт на реле 12V 40A, 1 бр. реле RTT7121 12V 40A, 6 бр. предпазители и 41 бр. метални контакти.

МОНТАЖ се ИЗВЪРШВА В ДВЕ СМЕТКИ - защелкивающиеся на горната и долната част на капака осигуряват лесен достъп до реле, предохранителям и кабели.

ПРИЛОЖЕНИ АКСЕСОАРИ - В комплекта са включени метални контакти, които позволяват лесно да се замени релета и предпазители със задната страна на блока с релета предпазители.

ГЪВКАВИ ОПЦИИ за МОНТАЖ - Тъй като повечето съвременни автомобили имат ъгъл/наклон в отделението на двигателя или багажника, ние сме проектирали монтажни крака така, че да прилепва плътно към тези повърхности; в комплекта също така влиза уплътнението е гумена, която позволява да монтирате авто блок реле, както и върху плоски повърхности.

ЗАЩИТА В СТИЛ OEM - почистете отделението за двигателя на колата, здраво премахване на релета и предпазители в този здрав релеен блок, за да се осигури чист фабрично вид и ненадмината защита.

Заглавие: 12-Слотный кабелна Релеен блок

Година на издаване: 2022

Номинален ток: 40A

Цвят: Черен

Материал: Пластмаса + Метал

Модел: RB-R6F6-W1

Артикул: Жични Релеен блок

Тип: 6 позиции държач на предпазителя на Острието + 6-позиционен Реле

Реле: 4-пинов 12V 40A

Просто ръководство за монтаж

1. Обжмите метални щифтове към съответните кабели

2. Поставете вързан тел в съответния слот на гърба на блока с релета.

3. Всички кабели могат да излезе от дупката, за свързване на кабел, след това затворете задния капак.

Съдържание на опаковката:

1 x 12-слотный кабелна релеен блок

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Kiesdak.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

Добави мнение

Вашият рейтинг: