Острието на Бръснач Стъргало За Защита на Ръцете ABS Бръснач Лепило За Отстраняване на Трайни Почистване Стъргало Инструмент За Премахване на Етикети Етикети С Боя

  • 2.55лв.
  • 3.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Силикагел, Материал ABS
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ввцесидот

Инв.: k462455

Водещи елементи:

1、 [Използвате безопасно] Стъргалка, за да се бритвенного острие е предназначено за заточване и защита на ръцете, той е лесен за употреба, удобен и траен, той може да предпази ръцете си и да се избегне драскотини по време на употреба, е подходящ за продължителна употреба.

2、 [Материали с добро качество] Скребковый инструмент е изработен от висококачествена ABS, тя работи по същия начин, като метална стъргалка, защитава ви от повреди и драскотини, идеален за ежедневна употреба.

3、 [е Лесно да се работи] Стъргало за бръснене е лесен за използване, той може да предотврати наранявания при рязане на фолио, или етикети, и той може да отговори на вашите различни нужди, за почистване, стикер, издръжливост и удобство.

4、 [Удобно да се заемат] Стъргалка за стъкло е лесно да носят със себе си, това е удобен стъргало за етикети, му е достатъчно, за да се спести място и да се сложи в чантата за инструменти или джоб в движение, отличен за кухни, магазини, офиси.

5、 [Широко приложение] Стъргалка, за да се бои, предназначени за широка употреба, може да се използва за отстраняване на стикери, лепила, етикети, стикери, лепила, подходяща за готварски печки, стъкло, стъкла, плочки.

Описание: Стъргалка, за да се бритвенного острие е предназначено за заточване и защита на ръцете, той е лесен за употреба, удобен и траен, той може да предпази ръцете си и да се избегне драскотини по време на употреба, е подходящ за продължителна употреба.

Характеристики:

1. Тя работи по същия начин, като метална стъргалка, защитава ви от повреди и драскотини.

2. Той може да отговори на вашите различни нужди в почистването.

3. Може да се използва за отстраняване на стикери, лепила, етикети, стикери, лепила.

Технически характеристики: Заглавие: Скребковый инструмент

Размер:

Blade: около 4* 1.8 см/1,57 *0,71 инча

Дръжка: от около 9,7*4.1 cm/3,81*1,610 инча

Материал: ABS Материал

Тегло:

Blade: около 60 грама

Дръжка: от около 20 г

Опаковъчен лист: 1 * Стъргалка, за самобръсначки

Добави мнение

Вашият рейтинг: