Подова настилка от изкуствена Тик EVA за Украса на Площадки пилотската кабина Платформа плуват лодки MasterCraft

  • 627.29лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Размер: 6MM
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Подови настилки за лодки
  • Материал: ЕВА

Инв.: k452329

Подова настилка от изкуствена Тик EVA за Украса на Площадки пилотската кабина Платформа плуват лодки MasterCraft

Цена на дребно 281 щатски ДОЛАРА не е реалната цена.Цената на етажа всяка модели на лодки, посочена в чертежа на пода на лодката, и вие можете да видите цената етаж в списъка с рисунки на пода на лодката.Всички цени са на цена от безплатна доставка.

Например, ако искате да поръчате #062 2005-2013 Mastercraft X45 Cockpit, цената за безплатна доставка е 783USD.Можете да видите тази цена на този чертеж на пода на лодката.

Ако видите чертеж на пода на лодката в нашия рекламата си, можете да ни информирате номер и име на чертеж на лодката, след което ние ще ви изпратим линка за поръчка.

Моля, винаги имайте предвид, че ние може да се направи пода само на всеки изготвянето на лодката, както можете да видите в списъка.Ние винаги препоръчваме на клиентите на два пъти да проверите нашия чертеж на пода на лодката, за да се уверите, че той е подходящ за вашата лодка.Моля, сравнете нашите чертежные контури и размери с лодката, тогава вие трябва да знаете, отговаря ли тя на вашата лодка.Ние не носим отговорност, ако размери на тираж, посочени в описанието, не отговарят на вашата лодка.

Подовите настилки са от EVA е с дебелина 6 мм или 1/4 от инча, двоен цвят.Пол идва с морски лепило върху основата, лесно отклеить и се залепи.Клиентите не трябва да се готви или да поръчате лепило, за да го инсталирате.

След като вие поръчате и платите пода, ние можем да направим вашият пол за около 4-5 дни, след това се изпращат и доставят ви го за около 7-10 дни.

По-долу са 12 цветови EVA floor, които можете да изберете за вашия пол.Моля, винаги оставяйте ни забележка за точния цвят, който искате да използвате.

#1 Кафяво + Черно

#2-Тъмно кафяво + Черно

#3 Кафяво + Бяло

#4 Сива + Черно

#5 Тъмно сива + Черно

#6 Сив + Бял

#7 Сиво + Синьо

#8 Сиво + Тъмно синьо

#9 Сиво + Червено

#10 Черно + Бяло

#11 Черно + Червено

#12 Червен + Жълт

Ние можем да добавите логото на лодки или други специални букви / думи, които вие искате, ние ще трябва да ви таксува 30 щатски долара за дизайн на лого.

Моля, винаги имайте предвид, че нашата цена е безплатна доставката не се включва в себе си някакви митнически такси/данъци, които могат да ви таксува на местните власти.Клиентът ще трябва да заплати всички митнически такси, данъци и такси в страната на местоназначението.

Добави мнение

Вашият рейтинг: