5x433 Mhz Дистанционно Управление на Гаражни врати Отварачка Дистанционно Управление Восъчни Клонирането Код за Клониране на Автомобилен Ключ A

  • 20.68лв.
  • 31.33лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • кодекс за заключване на автомобила, блокиращите сигнал на ключ за кола
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k461238

Многофункционален и многовариантный, персонализирана и лесна за използване прост дизайн и бърз за използване.

Този интелигентен копирна дистанционно управление подходяща за дистанционно управление на електрическите врати, дистанционно управление телескопични врати, дистанционно управление на гаражни врати.

Различни производители на чипове имат различни префикси модели на чипа, при условие, че цифровата част на чип може да бъде една и съща модели.

Забележка: Обикновено ние не препоръчваме да копирате чип с подвижен код, тъй като при копиране на чипове с подвижен код има много неясноти.

При копиране на дистанционно управление с мобилен чип с кодово невъзможно да се определи дали чип, дистанционно управление на чип за шифроване.

Материал: ABS

Размер: 60 x 36 x 12 мм.

Цвят: Черен

Стил: стилът на лого

Тип: Безжично дистанционно управление.

За Такива като електрически телескопичен дистанционно управление на вратата дистанционно управление пътни врати, дистанционно управление, аларма и така нататък.

Номинално напрежение: батерия 12v (включена в комплекта).

Обхват на безжичен трансфер: 50-150 (м). (открито пространство)

Съдържание на опаковката:

5 x Електрически Ключ от Гараж врати

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: