Нова година Коледна Украса за Дома Коледна кукла, Детски подаръци, Декорации за прозорци

  • 45.09лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • декоративно коледа, разпродажба на коледна украса за дома, коледна украса на дома 12, коледна украса за дома 20, коледна декорация на дома, татко, широко коледа, коледна украса lowes, коледна украса hom3, коледна булката, плакат крафт коледа
  • Номер на модела: 16501/YH16505/YH16508/YH16509 /YH16512
  • Тематичен модел: Цвете
  • Дали това е подарък: no
  • Размер: See the description on the detail page
  • Цвят: Mélange
  • Категория: Коледна украса за кукли
  • Материал: тъкани от химически влакна
  • Светлинен: No
  • Тип набиране: NO
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k488607

Уведомление за закупуване на:

Всички стоки в нашия магазин представени картинки.Продукти са с подробно описание, материали, размери, тегло и т.н., Размери и тегло, се измерват с ръка, което може да доведе до някои грешки.

01 Описание на продукта: на страницата с описанието на продукта са дадени описания на материали, опаковки, както и начина за поръчка.Моля, вземете вашата резервация е необходимо.Ако имате други нужди, можете да направите своята поръчка, след консултации с екипа за поддръжка на клиенти.

02 Описание на разликата в цвят: поради разлика в камера, осветление и компютъра на дисплея ще се известна разлика в цвета и цвят, което не е проблем за качество.Стоката трябва да бъде подчинена на реалния обект.

03 за доставка: след като купувачът се постави поръчка на плащането, ще доставим на стоки в рамките на 72 часа (с изключение на празнични дни).Време за доставка, последователно от двете страни, има предимство.

В случай на липса на стока на склад, ние ще се свържем с вас по телефона или но често.

Ако трябва да се изпрати определен експрес-транспорт, моля, свържете се с онлайн услуга за поддръжка на клиенти или се свържете с нас по телефона.

На едро стоки се изпращат по подразбиране.Моля, уведомете поддръжка на адреса на най-близката логистична фирма, име на станция изпращане или оставете съобщение.

Моля, не приемайте недоволство отношение към експресна доставка и логистическим услугите и срокове на доставка за основа на нашата оценка.

05 ако даден продукт не е получено в определения срок или стоката има проблеми с качеството, можете да кандидатствате за връщане и замяна, за да защити своите права и интереси.

06 подпис: когато стоките ще бъдат доставени, моля, потвърдете подписването на място.Ако стоката е повредена по време на транспортирането, моля, уведомете директно на персонала на доставка на услуги или откаже да подпише.

07 за следпродажбено обслужване на едно: ако има някакви проблеми с качеството, неправилна доставка или недостачей доставка в рамките на седем дни от датата на подписване, моля, свържете се с нас навреме.Ако проблеми с качеството няма, продадени стоки на връщане или подмяна не се възстановява.

08 за оценка: след получаване на задоволителен продукт, моля, своевременно да поощрите ни похвали.

Добави мнение

Вашият рейтинг: