Ръкоделие за бродерия със собствените си ръце DMC Високо качество - Комплекти за бродерия на кръстат бод 14 карата Живопис с маслени бои - От небето на Земята

  • 94.33лв.
  • 162.65лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • комплекти за бродерия на кръстат бод michaels, комплекти за бродерия на кръстат бод кънки, комплекти за бродерия на кръстат бод, необратими, комплекти за бродерия на кръстат бод небесни котки, комплекти за бродерия на кръстат бод ириси, комплекти за бродерия на кръстат бод коледа, комплекти за бродерия на кръстат бод ami, комплекти за бродерия на кръстат бод кристали, комплекти за бродерия на кръстат бод рамка, комплекти за бродерия на кръстат бод ox
  • Стил: Американски стил
  • Тип: Опаковка
  • Тип тъкани: Памук
  • Рамка: No
  • Начин на опаковане на платното: Сгънати
  • Външната опаковка: Торба от PVC
  • Използването на: Модел, Предмети от първа необходимост за дома /Декорация
  • Търговска марка: Дизайн Ankicoleman
  • Материал: 100% Памук
  • Тип дизайн: Портрет

Инв.: k488660

Моля, внимателно прочетете цялата страница, преди да купите!Бод: Брои кръст Име: От небето на Земята Автор: The M & W E-commerce, Inc. Шевове: 250 W x 350 ч Размер: 18 "x 25" (45,4 x 63,5 cm) Цвят: 85 (посочено за DMC floss); се използват плътни цветове мулине, всички шевове това са пълни по шевовете.Няма половинных заварки или заварки отзад.Това е нов и нераспечатанный пълен комплект за бродерия на кръстат бод, наречен " От небето до земята . "В този комплект включва: кърпа Aida x-stitch бял цвят 14 грама, е черно-бяла схема на фигурата в PDF формат от символи, палитра нишки с цветови кодове и разделител нишки с предварително подбрани 6-нитной памучни конци за бродерия, игла и пълна инструкция на английски език - всичко, което ви е необходимо за завършването на този проект кръстат бод!

В този бродерия на кръстат бод завърши шоуто.В нашия магазин Taobao в последните години се продава комплект за бродерия на кръстат бод one thousand, който някои купувачи пращат ни своите готови за работа чрез Интернет, и това е само част от него.

1. Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни след приключване на плащането.

2. Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на скоростта проверка на вашия продукт.

3. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат по време на доставка.Ние не возмещаем цената за доставка за отказ от доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

1. Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.

2. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.

3. Купувачът носи отговорност за цената на доставката при връщане на стоката.

1. Ние предлагаме безплатна подмяна в рамките на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалното им състояние и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

2. Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалното им състояние и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Добави мнение

Вашият рейтинг: