Сгъваема Метална Кошница От Неръждаема Стомана Кошница За Плодове И Зеленчуци В Домашната Кухня

  • 37.27лв.
  • 54.00лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Стакитс

Инв.: k489610

Сгъваема Метална Кошница От Неръждаема Стомана Кошница За Плодове И Зеленчуци В Домашната Кухня

Спецификация: Функции:

1. Сгъваема и деформируемая: Тя е толкова гъвкава, че можете да регулирате размер или форма по своему, гъвкава метална кошница ви позволява да създадете свой собствен дизайн.

2. От прост кошница за плодове до по-модерна фантазия форми - можете да промените външния вид на целия, просто надавив от двете страни!Той е уникален и се откроява на общия фон.е страхотна и изобретательная кошница с плодове.

3. Той е малко по-трудно, така че ще остане така, както вие сте го подготвили, е много високо качество, практичен продукт.

4. В допълнение към използването като кошници за плодове, този продукт също така може да се използва за декорация на помещения и дизайн на бара.Това е красива декорация!

5. Отворете кошчето, когато я ползвате, и вие можете да поставите в нея малко плодове или зеленчуци, а когато тя се изпразни, просто сгънете я, за лесно съхранение.

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Спецификация:

Заглавие: Сгъваема Метална Кошница от неръждаема стомана

Материал: неръждаема стомана

Размер: както е показано на снимката

Списък на пакетите:

1 х Сгъваема Метална кошница от неръждаема стомана

Добави мнение

Вашият рейтинг: