Домашен Бонсай Градина Поставка За Растенията Нож Орхидея Розата Е Цветето На Одностебельный Храст Притежателя Горшечный Прът Стекловолоконная Поставка Определя Инструмент

  • 6.14лв.
  • 12.79лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип набиране: ДА
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: k489940

описание:

Тези малки поставки за растения са изработени от материали с добро качество, които лесно се огъват, здрав, устойчив на атмосферни влияния, ръжда, не е лесно да избледняват, е здрава и подходяща за многократна употреба, е по-добре, отколкото едно дърво, и може да поддържа и защитава стволовите растения.

Осовите линии на растенията красиви, гладки и чисти.Тъмно зеленият цвят помага да се слее с стеблевым растение, почти незабележим и много естествено.Благодарение на опорному ринга всеки стъблото на растението ще остане директен и индивидуален, елегантен и красив.

Стълбовете за единствен стъблото и хонорар растения могат ефективно поддържане на здравословен растеж стеблевых растения, за да се предотврати огъване и спутывание стъбла, а също така да защитава високи и крехки cauline растения от силен вятър, проливного дъжд или собствените си силни удари за цъфтеж.

Накрайник конструкция се използва за настаняване на стеблевых растения, без да вредят на растенията.Вътрешен диаметър достатъчно голям, за да побере най-малките растения с едно стъбло, което може да е добре да ги защитават, без да се поставят ограничения растеж.

Подходящ за повечето одноствольных растения и цветя като рози, фаленопсисы, сукуленти, орхидея, слънчоглед, zinnias, божур, лилия, младите дръвчета и т.н.

Технически характеристики:

Заглавие: един от Стълбовете за стеблевых растения

Материал: Стъклопласт

Дължина: 17/27/37 см

Цвят: Зелен

Цел: Подкрепа на цветя и растения за предотвратяване на изкривяванията/завъртане/наклон.

Забележка:

Това е ръчно измерване, може да бъде грешка в 1-2 мм.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Добави мнение

Вашият рейтинг: