Силиконови Форми за Лице с Луната и Слънцето за Производство на Свещи Епоксидна Смола с Ръчно изработени Бомба за Вана Лосион Бар Свещ Бонбони Шоколадови Форми

  • 7.71лв.
  • 11.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • шоколадови калъпи за детската душа, форма за свещи за младоженци, аксесоари за бижута шапки, силиконова форма за свещи художествена, силиконова форма с извити смола, несигурни панталони, производство на столове за свещи, роза 4 форми, вольтиновая форма за свещи, свещи-голяма форма
  • Форма: Човешката фигура
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Силиконова Форма На Sun Moon
  • Материал: Силикон

Инв.: k491065

описание:

[Безопасни материали] -Формуляр за лицето sun-moon, произведени от хранително-силикагел, който не е токсичен и е безвреден за околната среда, не съдържа BPA, PVC и фталатов и може да се използва безопасно в духовках, съдомиялни машини, хладилници и микровълнови фурни.

[Антипригарная] -Силиконова форма за празни приказки не е лепкава, лесно се отстранява с форми, множество и лесен за почистване.Годни за рециклиране, устойчиво и енергийно-ефективно.

[Детайлен дизайн] -Силиконова форма за сапуни, много подходяща за изработка на висококачествени части за тортах и кексах.Много забележителен дизайн, форми за украса на вашите торти.Размер на форма е около 8,7x8,7x2,9 вж.

[Широко приложение] -Подходящ за партита за Хелоуин, сватби, събития и декорация на торти от фондан, топене на восък, домашен сапун, леене от смола, проекти от полимерна глина и т.н.

[Лесен за почистване и спасен] -Мека форма за печене на кекс може да се измие с вода и сапун.След употреба, моля, обелват се и се съхранява далеч от пряка слънчева светлина.

характеристика:

1. Нетоксичен и безвреден за околната среда.Не съдържа BPA, PVC и фталатов.

2. Може спокойно да поставите на фурна, микровълнова печка, миялна машина и хладилник.

3. Приет дизайн на формата на лицето на слънцето и на луната, а на подробен дизайн е идеален.

4. Мек, лесен за използване и почистване.

5. Може да се комбинира с торти, фондан, захарен сос, разтопен шоколад и т.н.

Спецификация:

1. Материал: Силикон

2. Цвят: розов

3. Размер: 8.7x8.7x2.9 см

Пратката включва:

1 х восъчен модел

Добави мнение

Вашият рейтинг: